Gustoasă și aspectuoasă, această Ruladă de bezea cu cremă de mascarpone și sos de zmeură, perfectă pentru a potoli pofta de desert a celor dragi!
Gustoasă și aspectuoasă, această Ruladă de bezea cu cremă de mascarpone și sos de zmeură, perfectă pentru a potoli pofta de desert a celor dragi!
Ingrediente pentru rețeta Ruladă de bezea cu cremă de mascarpone și sos de zmeură
Mod de preparare pentru rețeta Ruladă de bezea cu cremă de mascarpone și sos de zmeură
Preparăm foaia de ruladă.
Încălzim cuptorul la 160 grade.
Tapetăm o tavă de 33x24 cm, cu hârtie de copt.
Într-un bol, mixăm albușurile și adăugam zahărul în 3 tranșe. Încorporăm, pe rand: vanilia, oțetul și amidonul, amestecând ușor. Turnăm bezeaua în tavă și o nivelăm. Dăm tava la cuptor pentru 30 de minute.
Pentru crema de mascarpone, mixăm mai înâi frișca până începe să capete consistență, apoi adăugăm mascarponele frecat cu zahărul și sarea.
Întindem crema peste foaia de ruladă, răcită, presărăm zmeură și fistic și o rulăm. O dăm la rece.
Între timp, fierbem zmeura cu zahărul până rezultă un sos cu care vom servi delicioasa ruladă.