Antena Căutare

Ultimul cuțit de aur vine de la cel mai aprig jurat! Bontea l-a "ochit" pe Alex Ilinca și-l trimite direct în echipa sa

Alex Ilinca a început să gătească încă din copilărie. După cinci ani de lucru în Brașov, ca bucătar, concurentul a ajuns să lucreze în Italia ca chef bucătar.

Alex Ilinca a început să gătească încă din copilărie. După cinci ani de lucru în Brașov, ca bucătar, concurentul a ajuns să lucreze în Italia ca chef bucătar. "Visul contează foarte mult, dar bucătăria cere toate sacrificiile", spune Alex.

A ales să gătească supă de ceapă și vrea să arate că poate realiza o farfurie "mare" doar din... două cepe. Deși vine dintr-o familie de muzicieni, mama lucra ca ospătăriță, așa că în copilărie obișnuia să meargă des pe la ea pe la serviciu. Și cu cât mergea, cu atât îi plăcea mai mult.

"Am lucrat în Brașov, iar apoi a venit o propunere de a lucra ca bucătar în Italia. Mi-am dorit mai mult, așa că m-am înscris la un curs specializat", povestește concurentul.

Îi poate aduce o supă de ceapă cele trei cuțite din partea chefilor? Ei bine, nu doar asta! Chef Bontea a scos cuțitul de aur, cel care îl trimite pe Alex Ilinca direct în echipa lui. Doar nu degeaba Alex l-a ales pe el!

Îl cheamă tot Dumitrescu, doar că-i varianta mai tânără, dă BACUL anul ăsta! Bontea: "Ești plin de talent! Bravo!&q... Panică în prima probă de Bootcamp! Chef Dumitrescu e șocat! "A luat foc masa, băi, ce faceți?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x