Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Noile ECHIPE de la „Chefi la cuțite” s-au format! Cu cine luptă Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ți-ai ales preferatul?

 

Cei 45 de norocoși au intrat în bucătăria „Chefi la cuțite” și au pregătit un tapas așa cum s-au priceput ei mai bine, adică un aperitiv în stil spaniol. Apoi a urmat verdictul și formarea echipelor!

Inițial au fost 120 de bucătari plini de speranță. Apoi, probă după probă, Bootcamp-ul a strâns tot mai mult rândurile și astfel am ajuns la doar 45 de concurenți rămași, după ultima probă primită din partea chefilor. Un tapas a fost preparatul care a făcut diferența, la final!

La finalul celor șaizeci de minute de lucru, concurenții au prezentat rețetele la degustare și apoi au așteptat, cu sufletul la gură, verdictul!

Cine merge în echipa albastră condusă de Chef Sorin Bontea? Oare va reuși Chef Scărlătescu să aleagă cei mai buni bucătari pentru echipa sa galbenă din noul sezon „Chefi la cuțite”?

În ce măsură Chef Dumitrescu va face o echipă roșie în care se află următorul mare finalist? Iată echipele, în clipul video de mai sus!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI