Live acum
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Ce va face Mihai Munteanu cu trofeul emisiunii „Chefi la cuțite”! „Premiul va merge la...”

Cel de-a șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul! A fost o luptă culinară acerbă și doar cel mai bun dintre cei buni a reușit să învingă!

Dezvăluirea incredibilă a lui Mihai Munteanu, marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuție”! Ce a mărturisit

Cel de-a șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul! A fost o luptă culinară acerbă și doar cel mai bun dintre cei buni a reușit să învingă!

Mihai Munteanu, alias Munti, este concurentul din echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea care a reușit să devină câștigătorul trofeului "Chefi la cuțite"!

A fost un sezon plin de emoții, condimentat cu surprize neașteptate, probe noi și multe povești savuroase de viață. Ce a declarat Mihai (Munti) după această victorie uriașă?

”Încă nu îmi vine să cred că am câștigat! Chefi la cuțite a fost o experiență incredibilă, care m-a trecut prin toate stările. De la fericire, la agonie, de la dezamăgire..la multe speranțe. Nu mă așteptam să ajung atât de departe, am luat competiția pas cu pas și mi-am demonstrat mie, în primul rând, că totul este posibil. Îi mulțumesc logodnicei mele, care m-a susținut și m-a împins să particip în acest show, prietenei mele Creața, cea care m-a și înscris în concurs, fără să știu …. și bunului Dumnezeu!

Finala a fost absolut fabuloasă, iar fără colegii mei nu aș fi ajuns aici. A fost o finală jucată în 6 oameni, căci Alex, Silviu, Denis, Sorin și Valentin m-au ajutat în fiecare moment. Evident, și susținerea lui chef Bontea a contat enorm, atât în finală, cât și de-a lungul show-ului. Premiul câștigat va merge către logodnica mea, iar o parte va merge spre prietenii mei, camarazii mei din finală, pentru că toți am lucrat din greu, cot la cot.

I-aș sfătui pe toți pasionații de gătit să se înscrie, să trăiască această competiție pe propria piele! La Chefi la cuțite poți învăța, poți forma prietenii, realizezi că chefii sunt, de fapt, complet umani…și lucrezi cu o echipă de profesioniști, cea din spatele camerelor de filmat. Le mulțumesc tuturor!”


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube