Antena Căutare

"Galbenii", băgați în sperieți! Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi în timpul probei: "Se gândea că nu are timp"

Trupele de bucătari din sezonul 6 ”Chefi la cuțite” și-au ocupat locurile la bancul de lucru și au primit prima temă din concurs, antreu pentru masa de Crăciun.

Trupele de bucătari din sezonul 6 ”Chefi la cuțite” și-au ocupat locurile la bancul de lucru și au primit prima temă din concurs, antreu pentru masa de Crăciun.

Entuziaști, plini de energie și cu ”poftă” de gătit, cei optsprezece concurenți talentați sunt luați prin surprindere de reacțiile chefilor atunci când ceva pare să nu fie în regulă.

În echipa galbena, lucrul contra cronometru pare să fie o problemă majoră. Timpul se scurge extrem de rapid, iar preparatele propuse de chef Scărlătescu și de concurenții săi par să nu prindă contur, iar aceștia riscă să nu termine farfuriile.

Enervat de acest aspect, Scărlătescu își iese din minți și face o criză de nervi care ii mobilizează și mai pe concurenții galbeni. "Se gândea că nu are timp", explică Cătălin Badici reacția chefului.

S-a lăsat cu sânge încă de la prima probă! Accident în bucătărie și nervi întinși la maximum pentru echipa lui Scărlătes... CONCURS! Câștigă o super tigaie Regis Stone Wok! Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x