Antena Căutare

S-a lăsat cu sânge încă de la prima probă! Accident în bucătărie și nervi întinși la maximum pentru echipa lui Scărlătescu

Prima probă, care i-a provocat pe cei optsprezece bucătari ai celor trei echipe să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, aduce și primele tensiuni la bancurile de lucru. Un concurent din echipa galbenă a lui Scărlătescu se accidentează, motiv pentru care tensiunea crește.

Prima probă, care i-a provocat pe cei optsprezece bucătari ai celor trei echipe să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, aduce și primele tensiuni la bancurile de lucru.

Un concurent din echipa galbenă a lui Scărlătescu se accidentează, motiv pentru care tensiunea crește.

"Ce faci, mă, te-ai tăiat deja? Rusule, pune mâna și gătește", a exclamat chef Cătălin către concurentul său, Marian Rusu.

Emoționat din cale afară după ce Scărlătescu a "intrat" puțin în el, Marian abia reușește să se adune: "E foarte emotiv băiatul ăsta, s-a speriat rău de tot", mai spune cheful galbenilor.

Bontea i-a îngropat pe ceilalți doi chefi! Prima probă din concurs, antreuri pentru masa de Crăciun: "Scărlătescu, ... "Galbenii", băgați în sperieți! Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi în timpul probei: "Se gândea că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x