Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Like Creața, vlogger, față-n față cu cei trei magnifici de la "Chefi la cuțite": "Lăsați-mă cu poveștile voastre, îmi dați sau nu cuțitele?"

Like Creața... Cum? Da, daaa, e vlogger și are "nume de scenă". Ea este Cristina Lupu, are 31 de ani, este din București și se dorește a fi, ceea ce azi numim "influencer". Vorbește muuult, mult de tot, dar e simpatică foc, iar chefii par cuceriți.

Like Creața... Cum? Da, daaa, e vlogger și are "nume de scenă". Ea este Cristina Lupu, are 31 de ani, este din București și se dorește a fi, ceea ce azi numim "influencer". Vorbește muuult, mult de tot, dar e simpatică foc, iar chefii par cuceriți.

Cristina Lupu a gătit Risotto cu fructe de mare și pesto de nuci și pare că-și dorește enorm cuțitele, așa că nu prea stă la discuții. Doar la monologuri, dacă e, căci se vede cu ochiul liber că-i place să spună, mai puțin să asculte.

"Lăsați-mă cu poveștile voastre, îmi dați sau nu cuțitele?", le spune chefilor, care se amuză copios. Întrebată din ce echipă și-ar dori să facă parte, Cristina spune că nu prea are variante, căci singurul burlac e Scărlătescu. Deci, da, încă una pe lista lui chef Cătălin.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube