Antena Căutare

Dan Erbărescu și Robert Constantin Savoiu au mai fost în fața chefilor: "Pe tine te știu, ești băiatul cu crema ciudată"

Robert Constantin Savoiu și Dan Erbărescu au participat și în sezoanele patru și cinci, dar din păcate nu au ajuns în echipe. Cei doi sunt, însă, încrezători în faptul că noul sezon le-ar putea aduce un loc binemeritat, alături de unul dintre cei trei chefi.

Robert Constantin Savoiu și Dan Erbărescu au participat și în sezoanele patru și cinci "Chefi la cuțite", dar din păcate nu au ajuns în echipe. Cei doi sunt, însă, încrezători în faptul că noul sezon le-ar putea aduce un loc binemeritat, alături de unul dintre cei trei chefi.

Robert Constantin Savoiu, zis și Bobby, are 26 ani și lucrează ca Barista în Marea Britanie.

A gătit pentru chefi Saint Jaques pe pat de piure de morcovi și sos de mazăre. Ohoo, îndrăzneț, nu glumă.

Dan Erbărescu e ceva mai matur, are 48 e ani și lucrează ca chef consultant în Capitală. A preparat un bisquee de creveți, dar atunci când a ajuns în fața chefilor din nou, a fost imediat recunoscut: "Tu ești băiatul cu crema aia ciudată", i-a spus Dumitrescu.

E gata să-i cucerească pe chefi! O nouă șansă pentru Marius Greab: "Prima dată m-am bazat mai mult pe aspect, nu pe... Maria Burlacu, senzația serii! Primește cuțitul de aur și intră direct în echipa Scărlătescu: "Voi fi prima femeie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x