Antena Căutare

E campioană mondială la 92 de ani și îl iubește pe Scărlătescu! "Nebunule, care ești tu nebun, ție ți-a făcut farfurie diferită"

Elena Pagu are 92 de ani și este campioană mondială la marșuri. Povestea sa de viață este absolut impresionantă, iar admirația ei pentru chef Scărlătescu este extrem de mare. Dar s-o luăm pe rând.

Elena Pagu are 92 de ani și este campioană mondială la marșuri. Povestea sa de viață este absolut impresionantă, iar admirația ei pentru chef Scărlătescu este extrem de mare. Dar s-o luăm pe rând.

Elena Pagu este cea mai în vârstă concurentă din show. Dar povestea incredibilă a lui tanti Elena începe imediat după momentul pensionării, atunci când a început să facă mișcare pentru a scăpa de un sindrom depresiv. Din necesitate, ca mai apoi să fie obișnuință, sportul s-a transformat treptat și în pasiune: ”E vorba de un mod de viață. Acest lucru îmi creează o preocupare, îmi aduce entuziasmul, speranța, mișcarea. Nu mi se pare extraordinar, e un lucru foarte simplu. Iei o pereche de pantofi comozi, îi pui în picioare și ieși pe ușă. Se creează o deprindere, trebuie puțină decizie și consistență.”, povestește doamna. Ambiția a făcut-o să doboare un record mondial la un campionat în afara granițelor, devenind cea mai în vârstă participantă ce a reușit să ducă la bun sfârșit o astfel de cursă.

La "Chefi la cuțite" a venit din simpatie pentru chef Scărlătescu. A pregătit pentru jurați savarine, dar în ciuda faptului că acest desert este preferatul lui chef Bontea, tanti Elena are alt favorit printre cei trei, pe Scărlătescu. Din acest motiv, farfuria lui Cătălin a fost diferită de celelalte două.

”E fata din Pitești, care vine an de an îmbrăcată în mireasă pentru Cătălin. Dacă nu e ea, e o altă pretendentă către inima ta.”, îl tachinează Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Doar că, surprizăăăă!

Vedem dublu? Nuu, ăsta e Romică cel adevărat! Țociu s-a apucat de gătit: "Eu când intru în bucătărie leșin de poftă... Ea e prima concurentă din echipa lui chef Scărlătescu! S-a dat cuțitul de aur, în ediția a treia "Chefi la cuțite&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x