Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Ce este un jackfruit?! Cristina s-a convertit la HINDUISM și i-a uimit pe chefi cu DEZVĂLUIRILE sale! „Am fost la maeștri în temple și...”

Cristina Drăghici are 33 de ani, este din București și este de meserie nutriționist. Pasionată de cultura indiană, concurenta spune că ceva din sufletul ei aparține acelui loc.

Cristina Drăghici are 33 de ani, este din București și este de meserie nutriționist. Pasionată de cultura indiană, concurenta spune că ceva din sufletul ei aparține acelui loc.

„Nu este un loc în care toată lumea se poate adapta, dar este tipul de loc de care te îndrăgostești iremediabil. Am simțit căldura oamenilor, am fost la maeștri în temple și nicăieri nu m-am simțit ca acolo. În India l-am găsit pe Dumnezeu”, a mărturisit concurenta despre pasiunea sa.

Pentru a impresiona jurații, concurenta a decis să gătească o rețetă pe bază de jackfruit, cartofi, suc de roșii și condimente indiene! Pentru cei care nu știu, jackfruitul este un fruct specific zonelor asiatice, ce ține uneori locul cărnii de porc.

Chefii au aflat mai multe despre cultura indiană și despre ashramul făcut de concurentă! Sorin Bontea a profitat de ocazie și a spus chiar și un banc! Chiar dacă nu a mers mai departe, Cristina a fost mulțumită!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro