Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Marian a gătit cu picioarele și i-a dat gata pe toți! E pictor la Barcelona, se descurcă fără mâini și este zilnic...UN EROU!

 
+3 click pentru
galerie

Marian Basa are 34 de ani și, deși s-a născut cu un grav handicap, niciodată nu a renunțat la ambiție și la optimism. Iar povestea sa este una cu adevărat ieșită din comun!

”Am înțeles că asta este viața mea, am una singură și trebuie să o fac fericită. Niciodată nu am știut cum este mai ușor, ca să știu ce înseamnă acum că e greu.”

Deși avea doar 11 ani când a înțeles că problema sa de sănătate nu se poate rezolva, Marian a învățat să își folosească picioarele pentru a-și ușura existența, iar eforturile depuse l-au ajutat să descopere o pasiune, pictura:După ce am învățat să desenez și am văzut ce iese din ... picioarele mele, am tras cu dinții să fiu din ce în ce mai bun. Am înțeles că Dumnezeu mi-a dat un dar minunat și am vrut să studiez din ce în ce mai mult”, a mărturisit el la „Chefi la cuțite”.

NIMIC NU A FOST IMPOSIBIL! A DEVENIT ȘI OLIMPIC!

Tânărul a absolvit Liceul de Arte și și-a reprezentat cu onoare județul la Olimpiada Națională de Arte pe țară, iar talentul și perseverența l-au ajutat să uite că este încercat de o boală ce nu își are leac

Pentru Marian, pictorul cu handicap la mâini, gastronomia este o altă pasiune, căci se apropie de ceea ce cunoște el mai bine: ”În bucătărie mă simt ca și cum aș picta, mă joc cu texturi și culori. Este un sentiment de creație și de a deveni mândru prin produsul pe care îl prezinți.”, afirmă acesta.

 

Și rețetele sale au ajuns să fie gătite în diferite hosteluri din străinătate!

Tocmai din acest motiv, tânărul a pregătit chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o farfurie complexă: somon în crustă de nucă și condimente, cu caviar de lime! Și totul fără ajutpr, ci doar folosindu-și picioarele!

Privind clipul video cu Marian gătind, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au rămas fără cuvinte! 

PICTOR STRADAL ÎN BARCELONA!

„Nu pot să cred, jur! Băi! Las-o naibii, foarte tare! Este incredibil. CE SCUZE AU CEILALȚI?! Nu mai are nimeni nicio scuză, mă jur”, au fost reacțiile juraților.

Concurentul locuiește singur și s-a mutat în București, ca să facă facultatea de Arte. Momentan stă de un an în Barcelona, acolo unde face portrete pe stradă, cu picioarele! Iar povestea sa este una cu adevărat incredibilă!

Cu două cuțite, concurentul a mers mai departe în concurs, devenind un adevărat model de urmat pentru noi toți ceilalți.

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI