Antena Căutare

Ca un adevărat superstar, Mona a dat super concert la „Chefi la cuțite”! Ce surpriză au găsit chefii în ravioli?

După ce Andreea Durko Liptak nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, acum a venit rândul prietenei sale să își încerce norocul!

După ce Andreea Durko Liptak nu a reușit să îi impresioneze pe chefi cu preparatul său, acum a venit rândul prietenei sale să își încerce norocul!

Mona Șianțiu este căsătorită de 28 de ani cu bărbatul cu care a fost chiar colegă de liceu! De atunci au fost de nedespărțit. Chiar dacă petrece mult timp pe scenă, concurenta are totuși timp de frumoasa sa familie.

Femeia spune că a învățat multe rețete din perioada copilăriei și astăzi a decis să facă o porție de ravioli cu gălbenuș de ou.

„Cred că chefilor le-ar prinde bine un concurent ca mine”, a mărturisit concurenta de la „Chefi la cuțite”!

Și surpriza a fost mare atunci când concurenta a intrat în platoul emisiunii cântând o piesă celebră. Verdictul pentru rețeta pregătită de ea? Două cuțite și...dreptul de merge mai departe în emisiunea „Chefi la cuțite”!

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au gătit ceva spectaculos! Cine a câștigat amuleta!... Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Silviu Andrei, celebrul DJ de la Capatos, a făcut spectacol cu fiica sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x