Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Nebunie curată și delicioasă în platoul pregătit de Cosmin Toma! „O să reinterpretez Cetatea Alba Iulia”- într-o farfurie!

 
+2 click pentru
galerie

Cosmin Toma spune că bucătăria este amanta lui. Tot el a descoperit și parfumul comestibil. Nu ratează nicio ocazie de a-și promova orașul de suflet, Alba Iulia, iar la „Chefi la cuțite” a făcut tocmai asta!  

Cosmin Toma este bucătar și vine din Alba Iulia, orșsul pe care nu a vrut să-l părăsească nici pentru Statele Unite ale Americii! Cine este în Alba Iulia, îl poate vedea pe Cosmin, în fiecare weekend, gătind în inima cetății, promovând gastronomia locală.

Realizarea de care este cel mai mândru este parfumul comestibil: „Un parfum cu care te poți da pe corp, dar care poate fi folosit și în mâncare. E foarte bun pe preparatele dulci, cum sunt cele pe bază de carne de rață”, a explicat bucătarul chef.

„Am o surpriză pentru chefi. Este vorba despre o lumânare comestibilă. Voi face și o piramidă de ciocolată, umplută cu o cremă de fructe de pădure și o să reinterpretez eu Cetatea Alba Iulia prin niște discuri, ca inelele Saturnului, emblema Alba Iulia.”


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI