Antena Căutare

Se îngroașă gluma! Primele tentative de sabotaj, în cămara „Chefi la cuțite”. Edna a ajuns paznicul frigiderului

Se îngroașă gluma! Lupta devine din ce în ce mai dificilă, iar concurenții sunt în stare să încerce orice pentru a câștiga probele. Pentru unii, sabotarea concurenței este o soluție! Chef Cătălin Scărlătescu a pus-o paznic pe Edna în faţa frigiderului!

Se îngroașă gluma la „Chefi la cuțite”! Lupta devine din ce în ce mai dificilă, iar concurenții sunt în stare să încerce orice pentru a câștiga probele. Pentru unii, sabotarea concurenței este o soluție! Chef Cătălin Scărlătescu a pus-o paznic pe Edna în faţa frigiderului!

Echipa galbenă se simte relaxată astăzi, după ce au scăpat vii și nevătămați din întâlnirea cu amuleta lui chef Bontea. Atunci când ești vesel, îți vin tot felul de idei năstrușnice, cum ar fi să încerce să își saboteze „colegii” de la celelalte două echipe.

„Orice ați face, aici facem caraulă. Unul stă mereu și stă de pază. Nimeni nu deschide ușile alea două, că înnebunesc”, le-a spus chef Scărlătescu.

Chef Dumitrescu a cedat după pierderea lui Silviu: „Sunt mult prea nervos și mult prea stresat și mult prea crizat...”... Horia Brenciu și orchestra au început jurizarea „cu cântec” a preparatelor! „Noi nu am venit aici pentru mâncare, am ven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x