Antena Căutare

Cătăline, ține-o pe asta! Robert Massong nu vrea în echipa lui Scărlătescu: "De ce? Pentru că toate babele sunt înnebunite după tine"

Robert Massong are 25 de ani, vine din Timișoara și, în ciuda vârstei fragede se recomandă a fi... bucătar. Unde mai pui că spune despre el că ar fi un mic sabotor. Motivul?

Robert Massong are 25 de ani, vine din Timișoara și, în ciuda vârstei fragede se recomandă a fi... bucătar. Știe cam cum stă treaba cu bucătăria, iar asta l-a determinat să vine să-și încerce norocul la "Chefi la cuțite".

Unde mai pui că spune despre el că ar fi un mic sabotor. Motivul? Nu se sfiește să taie în carne vie pentru pasiunea lui. "Dacă simt că cineva e mai slab ca mine, mai tare îl ard", spune Robert, care pune mare preț pe perfecțiune în bucătărie, iar atunci când nu o atinge, nu renunță și o ia mereu de la capăt.

Robert a gătit pentru cei trei chefi o rețetă specială: Risotto cu fructe de mare cu curcuma, iar după ce cele trei farfurii au ajuns la masa jurizării, emoțiile au crescut pentru concurentul din Timișoara.

Dar ce să vezi? După ce intră în platou, face cunoștință cu chefii și primește clasica întrebare: În echipa cărui chef ai vrea să mergi?, Robert Massong are o reacție de zile mari.

Robert vrea la Bontea și explică și de ce. Pentru că toate femeile trag la chef Scărlătescu, concurentul nu vrea să fie sub nicio formă sub tutela lui. "Nu vreau să fiu sub tutela ta pentru că toate babele sunt înnebunite după tine". Hahaaaa!

Scărlătescu "s-a făcut mic", după ce Chef Antonio Passarelli a jurizat farfuriile! Sorin Bontea câștigă cea de... Mihaela Tudor a lucrat în Irak ca ajutor de bucătar: "În spatele meu, la 100 de metri, a fost un atentat cu bombă. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x