Antena Căutare

Scărlătescu "s-a făcut mic", după ce Chef Antonio Passarelli a jurizat farfuriile! Sorin Bontea câștigă cea de-a treia amuletă bonus

Snițelul a fost ingredientul principal din preparatele celor trei chefi, pentru câștigarea celei de-a treia amuletă pusă în joc de Gina Pistol. "Ai dreptul să blochezi un concurent din echipele adverse pe jumătate din durata unei probe", este beneficiul care îl va primi chef Sorin Bontea, câștigătorul celei de-a treia amuletă bonus.

Snițelul a fost ingredientul principal din preparatele celor trei chefi, pentru câștigarea celei de-a treia amuletă pusă în joc de Gina Pistol.

"Ai dreptul să blochezi un concurent din echipele adverse pe jumătate din durata unei probe", este beneficiul care îl va primi chef Sorin Bontea, câștigătorul celei de-a treia amuletă bonus.

Chef Antonio Passarelli a fost invitatul special al ediției, dar și cel care i-a jurizat pe cei trei jurați de la "Chefi la cuțite".

Gâsca lui Scărlătescu, sub formă de șnițel, s-a fost în topul preferințelor lui Chef Passarelli, care i-a oferit avantajul amuletei lui Bontea, care se alege, astfel, cu un avantaj în battle-uri.

O nouă amuletă în joc! Chefii, puși să gătească șnițel. Scărlătescu: "O să fac gâscă, ceva ce n-a preparat nimeni p... Cătăline, ține-o pe asta! Robert Massong nu vrea în echipa lui Scărlătescu: "De ce? Pentru că toate babele sunt înn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x