Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

S-au ales semifinaliștii emisiunii „Chefi la cuțite”! Meniuri pentru sportivi, un duel dificil și o eliminare neașteptată

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” au ajuns cu un pas mai aproape de marea finală a emisiunii! De data aceasta, după un duel extrem de dificil, un alt bucătar a părăsit competiția!

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” au ajuns cu un pas mai aproape de marea finală a emisiunii! De data aceasta, după un duel extrem de dificil, un alt bucătar a părăsit competiția!

Cuțitele s-au ascuțit și concurenții au fost nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

Dacă în ediția trecută jurizarea a fost făcută de oameni din comunitatea rromă, acum rețetele gătite au fost degustate și notate de către echipa de rugby a CSM București!

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că, la proba din această ediție a emisiunii, cele trei echipe au libertatea de a găti orice, în decurs de 90 de minute.

Inițial a părut ușor, dar sportivii nu mănâncă orice, ci au nevoie de o masă sănătoasă, plină de substanțe nutritive. Totuși, bucătarii au luat în calcul și faptul că au de-a face cu niște oameni cu gusturi rafinate, obișnuiți să meargă la restaurante de tot felul.

PROBĂ NEAȘTEPTATĂ

Proba nu a fost una lipsită de emoții pentru cele trei echipe. Bontea a ales să gătească ceva asiatic, în timp ce Scărlătescu a mizat pe scoici. Pentru a obține o victorie, chef Dumitrescu a ales o rețetă de desert.

În ultimul battle de dinainte de semifinală, creativitatea a fost la mare înălțime, căci echipele nu au mai fost constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci au fost nevoite să pregătească un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au bucătarii!

Mai exact, această confruntare de la „Chefi la cuțite” s-a dovedit a fi un test al ingeniozității, cât și al tehnicii și al rapidității!

DECIZIA SPORTIVILOR DE LA CSM BUCUREȘTI

Sportivii din echipa de rugby a CSM București au degustat cu atenție și apoi au votat preparatul care le-a plăcut cel mai mult.

Banda a început să meargă și emoțiile au atins cote uriașe atunci când, farfurie după farfurie, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început să adune voturi.

Deznodământul? Unul complet neașteptat! Bontea și Dumitrescu au intrat la duel cu câte doi oameni, după ce au adunat fiecare câte cinci puncte, iar Scărlătescu a fost nevoit să trimită mai mulți concurenți, fiindcă este marele învins al acestei probe! Acesta a fost și momentul în care el a decis s-o salveze pe Ana Maria Crudu și s-o trimită direct în semifinale!

DUEL DE ZILE MARI ÎNTRE CONCURENȚI

De data aceasta, Gina Pistol a anunțat care sunt ingredientele cu care trebuie să gătească bucătarii intrați la duel: Pipote și inimi, mușchiuleț de porc, carne tocată, rib eye, păstrăv, aripioare de pui și rasol de vită!

Fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru a pregăti o rețetă de excepție! Apoi a urmat jurizarea făcută de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

O ELIMINARE NEAȘTEPTATĂ

După ce au degustat preparatele pregătite la duel, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au votat, au dat note și au decis ce bucătari merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

Echipa roșie a rămas cu un membru mai puţin după ce Like Creața a fost obligată să părăsească competiţia, din cauza unui preparat nu tocmai reușit!

NE REVEDEM LUNI ȘI MARȚI, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1, ÎNTR-O NOUĂ CONFRUNTARE „CHEFI LA CUȚITE”!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro