Antena Căutare

Anunț neașteptat la „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească bucătarii

Cuțitele s-au ascuțit și concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cuțitele s-au ascuțit și concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!

Dacă în ediția trecută jurizarea a fost făcută de oameni din comunitatea rromă, acum rețetele gătite vor fi degustate și notate de către echipa de rugby a CSM București!

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că, la proba din această ediție a emisiunii, cele trei echipe au libertatea de a găti orice, în decurs de 90 de minute.

Articolul continuă după reclamă

Pare ușor, dar sportivii nu mănâncă orice, ci au nevoie de o masă sănătoasă, plină de substanțe nutritive. Și fiindcă avem de-a face cu sportivi de mai multe naționalități, cel mai probabil la masa jurizării vor sta oameni cu gusturi rafinate, obișnuiți să meargă la restaurante de tot felul.

Așadar, proba nu este una lipsită de emoții pentru cele trei echipe. Bontea a ales să gătească ceva asiatic, în timp ce Scărlătescu a mizat pe scoici. Pentru a obține o victorie, chef Dumitrescu a ales o rețetă de desert.

Semifinaliștii sezonului 6 ”Chefi la cuțite” se aleg în această seară... Chef Florin Dumitrescu, gest bizar ce i-a uimit pe toți! Ce a făcut juratul emisiunii în bucătărie...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Un 2025 de excepție! Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 8 ianuarie 2025. Super joc! Iată cum s-au descurcat concurenții de la ”Power Couple România”, Radu și Alexandra Bucălaie
Super Neatza, 8 ianuarie 2025. Super joc! Iată cum s-au descurcat concurenții de la ”Power Couple România”, Radu și Alexandra Bucălaie Miercuri, 08.01.2025, 10:11
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x