Cuțitele s-au ascuțit și concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”!
Dacă în ediția trecută jurizarea a fost făcută de oameni din comunitatea rromă, acum rețetele gătite vor fi degustate și notate de către echipa de rugby a CSM București!
Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că, la proba din această ediție a emisiunii, cele trei echipe au libertatea de a găti orice, în decurs de 90 de minute.
Pare ușor, dar sportivii nu mănâncă orice, ci au nevoie de o masă sănătoasă, plină de substanțe nutritive. Și fiindcă avem de-a face cu sportivi de mai multe naționalități, cel mai probabil la masa jurizării vor sta oameni cu gusturi rafinate, obișnuiți să meargă la restaurante de tot felul.
Așadar, proba nu este una lipsită de emoții pentru cele trei echipe. Bontea a ales să gătească ceva asiatic, în timp ce Scărlătescu a mizat pe scoici. Pentru a obține o victorie, chef Dumitrescu a ales o rețetă de desert.