Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

O adevărată lecție de viață! Un accident teribil l-a lăsat pe Costel Parnău fără picioare și o mână. Povestea lui ne dovedește că putem trece peste orice obstacol!

 
+3 click pentru
galerie

Costel Parnău are o poveste de viață halucinantă. În urma unui accident, în urmă cu 25 de ani, concurentul a rămas fără o mână și două picioare. Astăzi, a venit la „Chefi la cuțite” să ne arate că orice obstacol poate fi depășit, dacă ai o pasiune care să te alimenteze cu fericire.

„Gătesc în seara aceasta nu cu gândul la mine sau la victorie, ci cu gândul la două categorii de persoane: cele cu dizabilități și cele dependente de partener sau de context, care se vaită mereu, spun că este greu, că nu pot, că este complicat. Puterea exemplului poate motiva un om”, spune concurentul.

Costel Parnău are 42 de ani și este de profesie psiholog. Nu e ușor să îi asculți povestea de viață, dar avem foarte multe de învățat de la el. 

Provine dintr-o familie mare, având cinci frați. Era mic atunci când părinții au decis să divorțeze, dar de soarta copiilor nu i-a interesat. „Fetele la casa de fete, băieții la casa de băieți”.  Momentul în care mama lui s-a întors să își ia copiii, nu de dor, ci vrând să obțină o casă de la autorități, nu a fost un motiv de bucurie. Familia a ajuns să locuiască în clădiri abandonate, fără gaz, apă, electricitate. Singura lor sursă de lumină erau lumânările pe care le furau din cimitir.

După Revoluție, au primit o casă din partea statului, iar la scurt timp, Costel a fost lovit de o mașină. A rămas fără o mână și ambele picioare. A urmat o perioadă extrem de grea pentru el, atât fizic, cât și emoțional. Rușinat de situația în care ajunsese, evita să iasă din casă. 

Cu timpul, a învățat să se accepte și să înflorească! Dragostea soției l-a salvat.

La „Chefi la cuțite”, a făcut un preparat după care suspinau de ceva vreme cei trei chefi: gogoși cu gust de vanilie și lămâie. 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI