Antena Căutare

Andrei a venit la Chefi la cuțite dintr-un pariu pe o sticlă de vin, dar a făcut senzație! „E cea mai frumoasă farfurie...”

A venit la Chefi la cuțite ca să câștige un pariu pe o sticlă de vin! Andrei Tănasă și-a luat inima în dinți și a ales o super rețetă!

A venit la Chefi la cuțite ca să câștige un pariu pe o sticlă de vin! Andrei Tănasă și-a luat inima în dinți și a ales o super rețetă!

Concurentul venit la Chefi la cuțite a lucrat într-un fast food, apoi a devenit ajutor de bucătar și apoi a devenit bucătar cu experiență.

Ca să-i impresioneze pe cei trei jurați, concurentul a pregătit „Panna cotta de crab”!

A lucrat șapte zile din șate în Marea Britanie, a lucrat zi și noapte, a făcut sacrificii uriașe ca să ajungă bucătar și chiar a reușit. Spune că este extrem de recunoscător soției sale, care i-a înțeles pasiunea și l-a susținut.

Cu trei cuțite și multe felicitări, verdictul a fost clar: „Este una dintre cele mai frumoase farfurii de până acum, păcat că am deja cuțitul de aur”, a zis Florin Dumitrescu.

Mama Deliei a făcut show la Chefi la cuțite! Cu ce rețetă i-a dat gata pe chefi: „Vreau să intru în Cartea Recordurilor.... Ied, ied, cucuiet, tu ai scutec?! Doamna Zinaida a venit la Chefi la cuțite cu ieduța pe care a salvat-o ca să nu ajungă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x