Antena Căutare

Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine

O explozie de gusturi ce te cuceresc instant într-o rețetă inedită: Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine!

Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine

O explozie de gusturi ce te cuceresc instant într-o rețetă inedită: Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine!

Rețeta Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine - Ingrediente


  • 250 gr carne de crab, roșie (mărunțită)
  • 400 ml smântână lichidă Gran cucina
  • 400 ml lapte de vacă
  • 2 lămâi
  • 2 ridichi negre
  • 4 baby fenel
  • 2 chifle de pâine (simple) congelate
  • 50 ml ulei de măsline
  • 10 g Agar Agar
  • 300 ml oțet
  • 300 ml vin alb
  • 100 g zahăr
  • 1 portocală
  • 1 ardei chilli proaspăt
  • 5 gr semințe de muștar
  • 10 g lecitina de soia
  • 10 g cimbrișor proaspăt
  • 1 castravete fabio
  • 10 ml ulei de susan
  • 30 g abzorbit
  • 400 g mazăre
  • 50 g unt
  • 10 g mentă proaspătă
  • 50 g sare
  • 10 g piper alb măcinat
  • 6 căței de usturoi
Articolul continuă după reclamă

Citește și: Sirop de ridiche neagră cu miere. Un remediu natural împotriva tusei


Panna cotta de crab cu baby fenel, ridiche neagră și crutoane de pâine - Preparare

Se fierbe laptele cu grancucina. Se ia de pe foc, se adaugă carnea de crab și se amestecă. Se pune înapoi la foc mic, apoi se adaugă agar agar. Se amestecă până la dizolvarea completă și se procesează în blender. Apoi se strecoară amestecul prin sită fină și se așează în 2 forme de silicon, una sferică și una dreptunghiulară. Se lasă la frigider până la momentul servirii. Ridichea neagră se feliază subțire. Se fierbe vin, cu oțet, usturoi, portocală, chilli și zahăr. Apoi adăugăm baby fennel și lăsăm să fiarbă câteva minute. Se ia de pe foc și se lasă la infuzat.

Chifla de pâine se feliază subțire, se unge cu ulei de măsline și coajă de lămâie. Se coace la cuptor pentru a obține crutonul de pâine. Uleiul de susan se amestecă cu abzorbit pentru a obține pudra de susan.

Pentru piure de mazăre, mazărea se fierbe 5 minute, se strecoară, se adaugă untul fierbinte și mentă și ultratex, apoi se procesează în Thermomix pentru a obține piureul.

Castraveții se curată de coajă, apoi coaja se procesează în blender cu ulei. Apoi uleiul se strecoară printr-un tifon pentru a elimina impuritățile. Folosind o linguriță de scobit se fac bobițe de castravete, care se adaugă în ulei pentru aromare.

Se servesc toate aceste preparate împreună, într-o explozie de gusturi.

Ciorbă de lobodă cu salată verde și afumătură... Cum preparăpm delicioasa Rețetă Borș de bobi cu afumătură și tăiței de casă, servit în cupe de pâine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 31 octombrie 2024. Andreea și Andra au câștigat suma de 25 000 lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 31 octombrie 2024. Andreea și Andra au câștigat suma de 25 000 lei Joi, 31.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x