Antena Căutare

Nu s-a căsătorit din prea mare iubire pentru bucătărie! Robert i-a uimit pe chefi: „Cum îl cheamă pe homarul ăsta?!”

Robert Patriche are 28 de ani, este din Galați și profesează ca bucătar de peste 20 de ani! Cu un preparat special, concurentul speră să meargă mai departe în concursul Chefi la cuțite.

Robert Patriche are 28 de ani, este din Galați și profesează ca bucătar de peste 20 de ani! Cu un preparat special, concurentul speră să meargă mai departe în concursul Chefi la cuțite.

Tânărul a plecat în Italia la aproape 18 ani și acolo a învățat tot ce știe despre gătit. Chiar dacă la început a fost spălător de vase și încerca să învețe limba italiană, ambiția l-a făcut să „fure” cât mai multă meserie!

Robert are un restaurant ca afacere de familie și gătește alături de mama sa, dar el este cel mai drastic când vine vorba despre rețete și preparate!

„Pentru mine, Chefi la cuțite este o nouă etapă, o provocare. Să știu dacă sunt bucătar”, a declarat concurentul.

Ca să-i impresioneze pe cei trei chefi, concurentul a decis să pregătească o rețetă de „Catalana de homar” reinterpretată, cu gazpacho! După ce au degustat atent preparatul, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au dat verdictul: două cuțite și șansa de-a merge mai departe, într-o nouă etapă a emisiunii Chefi la cuțite!

Mama Deliei, la Chefi la cuțite: ”Garantez că pe lângă chefi, o să apară și o nouă șefă”... Simona a făcut senzație cu o rețetă veche de 200 de ani! Cum se fac cele mai bune cornulețe cu magiun din lume?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x