Antena Căutare

Fericirea s-a terminat când au aflat vestea! Cine dă notele pentru a doua probă! „Nu se poate! Aveți grijă ce gătiți, ăștia stau cu lupa”

Concurenții din semifinala emisiunii Chefi la cuțite și-au ales ingredientele și rețetele pe care vor să le pregătească î proba a doua, dar problema este că unii dintre ei nu au mai gătit homar și nu știu cu ce garnitură ar putea să potrivească carnea acestuia!

Timpul alocat probei s-a scurs rapid și emoțiile au fost uriașe, dar fiecare a dat tot ce a avut mai bun, pentru a putea primi cât mai multe puncte de la juriul format din concurenții sezonului 6!

S-a aflat cine va juriza preparatele din această probă: concurenții din sezonul 6 al emisiunii Chefi la cuțite, spre marea disperare a lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În general concurenții au ales să pregătească homar cu paste, dar au fost pregătite și variante cu piure sau salată de fructe, spumă de mazăre și nu numai.

Fericirea s-a terminat când au aflat vestea! Cine dă notele pentru a doua probă! „Nu se poate! Aveți grijă ce gătiți, ăștia stau cu lupa”

Concurenții sezonului 6 al emisiunii Chefi la cuțite au jurizat preparatele din proba a doua din semifinală

Concurenții sezonului 6 al emisiunii Chefi la cuțite au jurizat preparatele din proba a doua din semifinală

Și de data aceasta, concurenții și cei trei Chefi au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de către juriu, format la această probă de concurenții sezonului anterior al emisiunii Chefi la cuțite.

Notele s-au dat și apoi concurenții din semifinala emisiunii Chefi la cuțite au ajuns la a treia și ultima probă, de dinainte de marea finală!

A doua probă din semifinală i-a speriat pe concurenți! „Doamne, Dumnezeule mare, sunteți nebuni! Ăsta mișcă aici”... Zarurile au fost aruncate! Ultima probă a decis finaliștii emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul 7!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x