Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Lacrimi de dor și încurajări înainte de bătălia culinară! Sorin Bontea: „Stăteam cu familia o lună pe an, nici nu se usca șorțul pe sârmă”

Înainte de startul primei probe din semifinala emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol a pregătit concurenților o surpriză de zile mari! Practic, fiecare semifinalist s-a putut bucura de mesaje emoționante de la familie, prieteni, colegi de muncă și nu numai!

Când ești la un pas de finala sezonullui 7 al emisiunii Chefi la cuțite, orice încurajare este mai mult decât binevenită!

Au curs lacrimi, au apărut zâmbete și s-a născut un dor uriaș de casă! Totuși, nimeni nu își dorește să plece acum, când doar trei probe îi mai despart pe concurenți de marea finală a emisiunii Chefi la cuțite!

„Munca asta de bucătar și o carieră dacă vrei s-o faci, în general, cere sacrificii! Nu-mi vedeam familia câte opt luni pe an. Am avut perioade în care am venit acasă și am stat o lună și jumătate, nici măcar nu mi se usca șorțul pe sârmă”, a mărturisit aproape cu lacrimi în ochi Chef Sorin Bontea, despre trecutul său.

EMOȚII URIAȘE ÎN SEMIFINALA SEZONULUI 7 AL EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

A fost un moment cu adevărat special și emoționant, ce a mișcat nu doar concurenții, ci și pe cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cu forțe proaspete și cu o ambiție ieșită din comun, concurenții au primit startul și s-au apucat de gătit în forță! Au la dispoziție 60 de minute pentru a pregăti un preparat care să aducă aminte de „gustul de acasă”!

Lacrimi de dor și încurajări înainte de bătălia culinară! Sorin Bontea: „Stăteam cu familia o lună pe an, nici nu se usca șorțul pe sârmă”

Concurenții emisiunii Chefi la cuțite primesc mesaje de la cei dragi

Video