Antena Căutare

Lacrimi de dor și încurajări înainte de bătălia culinară! Sorin Bontea: „Stăteam cu familia o lună pe an, nici nu se usca șorțul pe sârmă”

Înainte de startul primei probe din semifinala emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol a pregătit concurenților o surpriză de zile mari! Practic, fiecare semifinalist s-a putut bucura de mesaje emoționante de la familie, prieteni, colegi de muncă și nu numai!

Când ești la un pas de finala sezonullui 7 al emisiunii Chefi la cuțite, orice încurajare este mai mult decât binevenită!

Au curs lacrimi, au apărut zâmbete și s-a născut un dor uriaș de casă! Totuși, nimeni nu își dorește să plece acum, când doar trei probe îi mai despart pe concurenți de marea finală a emisiunii Chefi la cuțite!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

EMOȚII URIAȘE ÎN SEMIFINALA SEZONULUI 7 AL EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

A fost un moment cu adevărat special și emoționant, ce a mișcat nu doar concurenții, ci și pe cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cu forțe proaspete și cu o ambiție ieșită din comun, concurenții au primit startul și s-au apucat de gătit în forță! Au la dispoziție 60 de minute pentru a pregăti un preparat care să aducă aminte de „gustul de acasă”!

Lacrimi de dor și încurajări înainte de bătălia culinară! Sorin Bontea: „Stăteam cu familia o lună pe an, nici nu se usca șorțul pe sârmă”

Concurenții emisiunii Chefi la cuțite primesc mesaje de la cei dragi

Concurenții emisiunii Chefi la cuțite primesc mesaje de la cei dragi

Lovitură neașteptată pentru concurenții Chefi la cuțite! Probă grea și reguli noi, în semifinală! „Trebuie să povestim, ... Prima probă a ajuns la final și notele decid soarta concurenților! Ce preparat a impresionat juriul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x