Antena Căutare

Zarurile au fost aruncate! Ultima probă a decis finaliștii emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul 7!

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat care este tema pentru cea de-a treia probă din semifinala emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7!

După ce au pregătit rețete pe bază de homar sau invocând „gustul de acasă”, concurenții au primit sarcina de-a găti un signature dish, adică un preparat care să le pună în valoare talentul și priceprea în materie de artă culinară!

PREPARATE DE EXCEPȚIE ÎN SEMIFINALA EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

Rață cu gem de sfeclă, caracatiță cu sos de parmezan și orez, berbecuț cu humus și tabouleh, mouse de ciocolată cu zmeură, piept de rață cu sos de smochine, caracatiță cu polenta, mușchi de vită cu piure de țelină și sos de vin și ciuperci, cotlete de berbecuț pe pat de linte și sos de vin sau scoici Saint Jacques cu sparanghel, asta au pregătit concurenții la ultima probă din semifinala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

„Farfurii bune ca acestea nu am avut până acum și diferența dintre ele va sta în micile detalii”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Zarurile au fost aruncate! Ultima probă a decis finaliștii emisiunii Chefi la cuțite, din sezonul 7!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat a treia probă din semifinala emisiunii Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat a treia probă din semifinala emisiunii Chefi la cuțite

Abia acum Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au putut să deguste și să jurizeze farfuriile concurenților.

Au fost farfurii frumoase, gustoase și care au demonstrat că cei nouă bucătari ajunși în semifinala sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite merită din plin să meargă mai departe, în finală. Totuși, din păcate, doar cei mai buni dintre cei buni vor avea această șansă.

Cu sufletul la gură, concurenții au așteptat verdictul celor trei Chefi, sperând că notele dobândite la cele trei probe vor fi unele cât mai mari!

Fericirea s-a terminat când au aflat vestea! Cine dă notele pentru a doua probă! „Nu se poate! Aveți grijă ce gătiți, ăș... Șervețelele au fost ingredientul principal în semifinala Chefi la cuțite! Trei probe de foc au decis concurenții din fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x