Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Cu un pas mai aproape de victorie! Aceștia sunt cei trei concurenți care luptă în finala Chefi la cuțite!

Ieri am urmărit cu sufletul la gură cele trei probe din semifinală, dar abia astăzi aflăm cine s-a descurcat cel mai bine! Sunt nouă concurenți, dar numai trei dintre ei vor intra în marea finală a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7!

Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că diferența de puncte obținute nu este foarte mare între concurenții după cele trei probe din semifinală, așa că emoțiile ating cote uriașe. Marele vis este, așadar, la un pas distanță!

CONCURENȚII CARE INTRĂ ÎN FINALA CHEFI LA CUȚITE, SEZON 7

A fost cel mai lung, dar și cel mai savuros sezon al emisiunii Chefi la cuțite, dar aventura culinară a ajuns la final și acum cuțitele se ascut pentru o ultimă confruntare, cu miză uriașă!

Cu un pas mai aproape de victorie! Aceștia sunt cei trei concurenți care luptă în finala Chefi la cuțite!

Cei nouă semifinaliști Chefi la cuțite, așteptând verdictul

Primul care părăsește competiția este Babană! Simpaticul concurent a avut chiar și un mesaj despre toată această experiență.

„Eu sunt un câștigător încă din prima zi de când am venit aici, deși voi nu știți! Ce a câștigat? Mai mulți fani, normal”, a zis Răzvan Babană cu zâmbetul pe buze.

Apoi, emoțiile au devenit tot mai mari pe măsură ce Gina Pistol a anunțat cine nu intră în finala din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Am aflat astfel care sunt cei trei finaliști: Alex Popa, Alexandru Comerzan și Bobby Săvoiu!

Și acum începe marea bătălie culinară, din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Video