Antena Căutare

Cu un pas mai aproape de victorie! Aceștia sunt cei trei concurenți care luptă în finala Chefi la cuțite!

Ieri am urmărit cu sufletul la gură cele trei probe din semifinală, dar abia astăzi aflăm cine s-a descurcat cel mai bine! Sunt nouă concurenți, dar numai trei dintre ei vor intra în marea finală a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7!

Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că diferența de puncte obținute nu este foarte mare între concurenții după cele trei probe din semifinală, așa că emoțiile ating cote uriașe. Marele vis este, așadar, la un pas distanță!

CONCURENȚII CARE INTRĂ ÎN FINALA CHEFI LA CUȚITE, SEZON 7

A fost cel mai lung, dar și cel mai savuros sezon al emisiunii Chefi la cuțite, dar aventura culinară a ajuns la final și acum cuțitele se ascut pentru o ultimă confruntare, cu miză uriașă!

Cu un pas mai aproape de victorie! Aceștia sunt cei trei concurenți care luptă în finala Chefi la cuțite!

Cine intră în finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7?

Cei nouă semifinaliști Chefi la cuțite, așteptând verdictul

Primul care părăsește competiția este Babană! Simpaticul concurent a avut chiar și un mesaj despre toată această experiență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, emoțiile au devenit tot mai mari pe măsură ce Gina Pistol a anunțat cine nu intră în finala din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Am aflat astfel care sunt cei trei finaliști: Alex Popa, Alexandru Comerzan și Bobby Săvoiu!

Și acum începe marea bătălie culinară, din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Finaliștii Chefi la cuțite, copleșiți de tensiune. Show-ul a fost lider detașat de piață... Râzi cu lacrimi! Care au fost cele mai amuzante momente din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x