Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Care au fost cele mai amuzante momente din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul extrem de „condimentat”, căci am avut parte de povești senzaționale de viață, preparate delicioase și bătălii culinare ce ne-au ținut mereu cu sufletul la gură!

Am aflat care sunt cei trei finaliști ai sezonului 7 Chefi la cuțite, dar înainte de-a merge mai departe și de-a da startul unei noi bătălii culinare, Gina Pistol a pregătit celor trei Chefi o surpriză de proporții.

Ne-am amintit de cei mai „delicioși” concurenți din perioada jurizărilor pe nevăzute.

CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DIN SEZONUL 7 AL EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

Ne-am amintit de britanicul excentric cu pălărie uriașă, de doamna care a venit cu ieduța în platou și chiar de incredibilul moment în care și-a făcut apariția Pipino de România!

Râzi cu lacrimi! Care au fost cele mai amuzante momente din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Care au fost cele mai amuzante momente din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Cei trei Chefi și-au adus aminte de cele mai interesante momente din acest sezon

Nu am uitat nici de Priscilla din Mikonos, care a venit să-l cucerească pe Scărlătescu și chiar să-l ceară în căsătorie, fiindcă „a venit timpul!

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a fost cel mai lung dintre toate, dar și cel mai palpitant! Am râs, am plâns, am glumit și ne-am făcut chiar și farse delicioase!

Care au fost cele mai frumoase momente din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite?

Cu un pas mai aproape de victorie! Aceștia sunt cei trei concurenți care luptă în finala Chefi la cuțite!... Răsturnare uriașă de situație, la Chefi la cuțite! Bobby și Alex Popa, scandal înainte de proba finală! „Am vorbit și cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x