Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Răsturnare uriașă de situație, la Chefi la cuțite! Bobby și Alex Popa, scandal înainte de proba finală! „Am vorbit și cu mamele noastre”

După ce ne-am delectat puțin cu momente de excepție de până acum, iată că a venit și cel mai tensionat moment al serii, din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7!

De data aceasta, cei trei finaliști se întorc în bucătărie și se pregătesc pentru ultima confruntare culinară, dar și cea mai importantă, căci de rezultatul acestei probe depinde deznodământul!

Alexandru Comerzan, Bobby Săvoiu și Alex Popa se pregătesc, își ascuțit cuțitele și așteaptă cu sufletul la gură sarcinile venite din partea frumoasei Gina Pistol!

„Acești trei finaliști sunt acei concurenți care în semifinale au gătit cel mai bine”, a mărturisit Chef Cătălin Scărlătescu.

Surpriza mare a fost uriașă atunci când în bucătărie au revenit toți concurenții emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, cu forțe proaspete și cu dorința de-a ajuta cei trei finaliști!

CE AU DECIS FINALIȘTII EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE, SEZON 7

Alex Popa, Bobby Săvoiu și Alexandru Comerzan își aleg echipele alături de care vor să lupte. Fiecare a analizat și a ales cum a considerat mai bine: un coleg rapid, un coleg care rezistă la emoții sau un coleg care urmărește ordinele? Doar cinci concurenți vor intra în cele trei echipe!

Au fost luate niște decizii surprinzătoare! Sasu, un concurent dorit de Alex Popa, a ajuns în echipa lui Bobby și acest lucru l-a făcut pe rivalul său să se gândească chiar la faptul că „a încercat să îi bage bețe în roate!

„Am vorbit și cu mamele noastre că eu voi intra în echipa lui Alex”, a explicat Sasu, oarecum dezamăgit că nu poate lupta alături de prietenul său.

Răsturnare uriașă de situație, la Chefi la cuțite! Bobby și Alex Popa, scandal înainte de proba finală! „Am vorbit și cu mamele noastre”

Finaliștii și-au ales echipele alături de care vor găti

Video