Adrian Gabor, casnic, din Dumbrăvița, a venit la Chefi la Cuțite să demonstreze că știe să gătească.
Adrian a gătit în această seară o plăcintă cu măr și cu sos de caramel și speră că acest preparat îl va duce în etapa următoare. A venit la Chefi la Cuțite ca să treacă peste emoții.
Soția lui Adrian e cea care aduce banii în casă,iar el se ocupă cu treburile casnice, gătește, duce copii la școală, face curățenie, practic se ocupă cu tot ceea ce ține de casă.
Nu regretă deloc că a ales să își petreacă timpul cu copiii pentru că se bucură din plin de momentele alături de ei.
Adrian a ținut cont de faptul că chef-ului Scărlătescu nu-i place scorțișoara și astfel că a împărțit plăcinta în două, o parte cu scorțișoară și una fără. Iar Scărlătescu a apreciat acest lucru.
Chefii au rămas impresionați de povestea lui Adrian și despre faptul că este un exemplu pentru toți tații din lume, dar mai ales de preparatul lui care le-a adus o explozie de gusturi. Astfel că Adrian a primit cele trei cuțite și merge mai departe.