Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

S-a decis! Cine a primit cuțitul de aur al lui Scărlătescu, dar și cine a părăsit concursul la Bootcamp!

Au fost sute sau poate chiar mii de participanți la castingul Chefi la cuțite și la etapa de degustare pe nevăzute am avut parte de super rețete și super povești! Acum, concurenții au ajuns în Bootcamp!

O surpriză a acestui sezon a fost momentul în care Chef Cătălin Scărlătescu a decis să ofere cuțitul de aur chiar cu puțin timp înainte de începerea probei de Bootcamp!

Concurentul ales de Chef Cătălin Scărlătescu a fost Alexandru Comerzan, care a trăit o surpriză uriașă atunci când a primit cuțitul de aur.

Apoi, Gina Pistol a anunțat că în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, fiecare echipă va avea șapte concurenți, cu unul mai mult decât în sezonul anterior!

Așadar, din 130 de concurenți ajunși în Bootcamp, doar 15 mai pot prinde un loc în echipe (căci 3 au primit cuțitul de aur și au scăpat de Bootcamp).

Fiecare a primit un coș cu numeroase ingrediente, dar și libertatea de-a pregăti un preparat rece. Mulți au optat pentru salate, dar au fost și idei de gustări.

Apoi, după ce au degustat atent fiecare farfurie, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ajuns la un verdict și au anunțat care sunt concurenții care rămân în concurs, dar și care sunt cei care părăsesc competiția Chefi la cuțite!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube