Antena Căutare

S-a decis! Cine a primit cuțitul de aur al lui Scărlătescu, dar și cine a părăsit concursul la Bootcamp!

Au fost sute sau poate chiar mii de participanți la castingul Chefi la cuțite și la etapa de degustare pe nevăzute am avut parte de super rețete și super povești! Acum, concurenții au ajuns în Bootcamp!

O surpriză a acestui sezon a fost momentul în care Chef Cătălin Scărlătescu a decis să ofere cuțitul de aur chiar cu puțin timp înainte de începerea probei de Bootcamp!

Concurentul ales de Chef Cătălin Scărlătescu a fost Alexandru Comerzan, care a trăit o surpriză uriașă atunci când a primit cuțitul de aur.

Apoi, Gina Pistol a anunțat că în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, fiecare echipă va avea șapte concurenți, cu unul mai mult decât în sezonul anterior!

Așadar, din 130 de concurenți ajunși în Bootcamp, doar 15 mai pot prinde un loc în echipe (căci 3 au primit cuțitul de aur și au scăpat de Bootcamp).

Fiecare a primit un coș cu numeroase ingrediente, dar și libertatea de-a pregăti un preparat rece. Mulți au optat pentru salate, dar au fost și idei de gustări.

Apoi, după ce au degustat atent fiecare farfurie, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ajuns la un verdict și au anunțat care sunt concurenții care rămân în concurs, dar și care sunt cei care părăsesc competiția Chefi la cuțite!

Surpriza de la două noaptea, la Chefi la cuțite! Cine este concurenta care i-a șocat pe chefi: „Am venit să vă zic că...... Emoții uriașe la Chefi la cuțite! S-a dat ultimul cuțit de aur, dar și prima probă din Bootcamp! Ce s-a întâmplat în edi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x