Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Război uriaș în bucătărie, scandal și săgeți pline de venin! Marlena și Coana Mița s-au duelat în cel mai „piperat” mod posibil

Bătălie culinară extrem de palpitantă între două concurente cu care ne-am obișnuit deja! Coana Mița și Marlena Botezatu s-au întors în bucătăria Chefi la cuțite, ca să se întreacă la gătit!

Marlena Botezatu are 50 de ani și de meserie este bucătar! În prezent, aceasta lucrează la Londra, dar a decis să revină la Chefi la cuțite, locul de care i s-a făcut dor.

Coana Mița este proprietara unei pensiuni din Bran și s-a mai luat la duel cu Marlena nu doar la Chefi la cuțite, ci și la Nea Mărin, în emisiunea Poftiți pe la noi!

„În seara asta vreau să-l corup pe chef Scărlătescu, fiindcă a rămas singur”, a declarat Coana Mița, care nu a ratat nicio ocazie în bucătărie ca să își trimită săgeți pline de venin cu Marlena.

Cu o super rețetă de papanași cu dulceață făcută în casă, Coana Mița a făcut senzație.

La fel de bine s-a prezentat și Marlena, care i-a dat gata pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu după ce s-a prezentat cu o farfurie plină de deserturi pe bază de...ciocolată!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube