Căutare Live

Război uriaș în bucătărie, scandal și săgeți pline de venin! Marlena și Coana Mița s-au duelat în cel mai „piperat” mod posibil

Bătălie culinară extrem de palpitantă între două concurente cu care ne-am obișnuit deja! Coana Mița și Marlena Botezatu s-au întors în bucătăria Chefi la cuțite, ca să se întreacă la gătit!

Marlena Botezatu are 50 de ani și de meserie este bucătar! În prezent, aceasta lucrează la Londra, dar a decis să revină la Chefi la cuțite, locul de care i s-a făcut dor.

Coana Mița este proprietara unei pensiuni din Bran și s-a mai luat la duel cu Marlena nu doar la Chefi la cuțite, ci și la Nea Mărin, în emisiunea Poftiți pe la noi!

„În seara asta vreau să-l corup pe chef Scărlătescu, fiindcă a rămas singur”, a declarat Coana Mița, care nu a ratat nicio ocazie în bucătărie ca să își trimită săgeți pline de venin cu Marlena.

Cu o super rețetă de papanași cu dulceață făcută în casă, Coana Mița a făcut senzație.

La fel de bine s-a prezentat și Marlena, care i-a dat gata pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu după ce s-a prezentat cu o farfurie plină de deserturi pe bază de...ciocolată!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri