Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Au tras lozul câștigător și au mers mai departe! Ce bucătari intră în bucătăria Chefi la cuțite

Cele 60 de minute de la a doua probă de Bootcamp s-au scurs rapid și concurenții au ajuns din nou într-un moment de maximă tensiune! Farfuriile au fost gata și bucătarii au așteptat cu sufletul la gură momentul adevărului!

Cei trei chefi au degustat preparatele din a doua probă de Bootcamp a emisiunii Chefi la cuțite

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu s-au plimbat pe la bancurile de lucru și au degustat cu atenție fiecare preparat în parte, urmărind nu doar gustul, ci și textura.

Unii au făcut un piure solid, alții l-au făcut prea lichid și doar puțini au fost cei care au nimerit textura potrivită.

Am descoperit la Chefi la cuțite piure de cartofi, de țelină de spanac cu morcovi, piure de sfeclă roșie și zeci de alte rețete delicioase!

Totuși, la finalul acestei probe de Bootcamp, doar unii dintre concurenți vor merge mai departe!

Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au anunțat că un piure simplu poate oricine găti, dar mai departe vor trece doar cei care vor avea un preparat cu gust, dar și cei care vor da dovadă de inventivitate, talent și tehnică! Ce decizie au luat ei la Chefi la cuțite?


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube