Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu s-au plimbat pe la bancurile de lucru și au degustat cu atenție fiecare preparat în parte, urmărind nu doar gustul, ci și textura.
Unii au făcut un piure solid, alții l-au făcut prea lichid și doar puțini au fost cei care au nimerit textura potrivită.
Am descoperit la Chefi la cuțite piure de cartofi, de țelină de spanac cu morcovi, piure de sfeclă roșie și zeci de alte rețete delicioase!
Totuși, la finalul acestei probe de Bootcamp, doar unii dintre concurenți vor merge mai departe!
Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au anunțat că un piure simplu poate oricine găti, dar mai departe vor trece doar cei care vor avea un preparat cu gust, dar și cei care vor da dovadă de inventivitate, talent și tehnică! Ce decizie au luat ei la Chefi la cuțite?