Antena Căutare

O altă probă de Bootcamp, mai grea decât provocarea cu piureul! „Dacă poți face asta, atunci ești bun de căsătorit”

Au mai răma doar 45 de concurenți în etapa de Bootcamp la emisiunea Chefi la cuțite, dar doar 15 dintre ei au șansa de-a merge mai departe, într-una dintre cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

O altă probă de Bootcamp, mai grea decât provocarea cu piureul! „Dacă poți face asta, atunci ești bun de căsătorit”
Ultima probă de Bootcamp, mai grea decât provocarea cu piureul! „Dacă poți face asta, atunci ești bun de căsătorit”

Bontea caută o echipă de formidabili cu care poate avea șanse mari să câștige acest concurs, în timp ce Scărlătescu este în căutare de concurenți simpatici, care să știe din start ce își dorește el în bucătărie. Dumitrescu, în schimb, spune că își dorește în echipă niște concurenți talentați, cu stofă de câștigători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta, cei 45 de concurenți de la Chefi la cuțite trebuie să gătească...mămăligă! Fiecare concuent are libertatea de-a pregăti orice rețetă își dorește, dacă include și acest ingredient.

„Mămăliga e polivalentă, dar poate și să fie greșită foarte ușor. Am mâncat toate felurile de mămăligă în șase sezoane, am mâncat și crudă, așa că acest test este important”, au anunțat chefii.

3...2...1...START la mămăligă!

CITEȘTE ȘI:

Concurenții de la Chefi la cuțite au fugit către cămară, dar au fost și unii care au pus imediat apa la fiert, ca să câștige timp. Apoi a venit momentul degustării și fiecare chef a căutat să descopere nu doar rețete cu gust, ci și tehnici corecte de gătit.

Au tras lozul câștigător și au mers mai departe! Ce bucătari intră în bucătăria Chefi la cuțite... Ultima bătălie de la Chefi la cuțite s-a dat cu mămăligă! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au luat marea decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x