Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Ce s-a întâmplat cu Rahela, imediat după emisiunea Chefi la cuțite! Informația ce i-a întristat pe fani

sRahela Pîslaru, concurenta din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu, a reușit să-și emoționeze fanii după ce a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, la puțin timp de la terminarea emisiunii! Ce a dezvăluit concurenta?

Rahela Pîslaru, fostă concurentă a emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7

Rahela Pîslaru a fost una dintre concurentele sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite care s-a bucurat de multă simpatie și apreciere din partea publicului. Ea a muncit mereu mult și și-a pus la bătaie talentul culinar și ambiția pentru a demonstra că merită din plin să fie în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

Chiar dacă nu a ajuns în finală, Rahela Pîslaru din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat inimile a mii de fani din întreaga țară! Rahela a primit mii de mesaje de felicitare. Totuși, cei care aspirau la inima ei s-au întristat când au aflat că are deja un iubit, potrivit statusului d pe Facebook.

Recent, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Puțini sunt cei care știu povestea emoționantă a tinerei concurente:

Rahela Pîslaru, concurenta din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu

„In spatele curajului si a ambitiei mele din acest concurs, si din viata mea in ultimul timp a fost un om, o fiinta minunata, nu de pe pamant, care m-a sustinut, m-a ajutat, m-a incurajat si a fost langa mine in fiecare moment.

Iti multumesc din inima! Ai fost acolo indiferent de ce am facut bine sau nu, nu m-ai certat niciodata, ai avut rabdare cu mine si m-ai invatat cum sa ma maturizez frumos.

Sper ca esti mandru de mine pentru ca eu sunt cea mai norocoasa fiinta pentru ca esti al meu! Ai ramas acelasi si ai continuat sa ma iubesti din ce in ce mai mult in fiecare zi. Te iubesc! ❤”


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro