Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu Rahela, imediat după emisiunea Chefi la cuțite! Informația ce i-a întristat pe fani

sRahela Pîslaru, concurenta din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu, a reușit să-și emoționeze fanii după ce a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, la puțin timp de la terminarea emisiunii! Ce a dezvăluit concurenta?

Ce s-a întâmplat cu Rahela, imediat după emisiunea Chefi la cuțite! Informația ce i-a întristat pe fani Galerie
Rahela Pîslaru, fostă concurentă a emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7

Rahela Pîslaru a fost una dintre concurentele sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite care s-a bucurat de multă simpatie și apreciere din partea publicului. Ea a muncit mereu mult și și-a pus la bătaie talentul culinar și ambiția pentru a demonstra că merită din plin să fie în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

Chiar dacă nu a ajuns în finală, Rahela Pîslaru din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat inimile a mii de fani din întreaga țară! Rahela a primit mii de mesaje de felicitare. Totuși, cei care aspirau la inima ei s-au întristat când au aflat că are deja un iubit, potrivit statusului d pe Facebook.

Recent, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Puțini sunt cei care știu povestea emoționantă a tinerei concurente:

Ce s-a întâmplat cu Rahela, imediat după emisiunea Chefi la cuțite! Informația ce i-a întristat pe fani

Rahela Pîslaru, fostă concurentă a emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7

Rahela Pîslaru, concurenta din echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu

„In spatele curajului si a ambitiei mele din acest concurs, si din viata mea in ultimul timp a fost un om, o fiinta minunata, nu de pe pamant, care m-a sustinut, m-a ajutat, m-a incurajat si a fost langa mine in fiecare moment.

Iti multumesc din inima! Ai fost acolo indiferent de ce am facut bine sau nu, nu m-ai certat niciodata, ai avut rabdare cu mine si m-ai invatat cum sa ma maturizez frumos.

Sper ca esti mandru de mine pentru ca eu sunt cea mai norocoasa fiinta pentru ca esti al meu! Ai ramas acelasi si ai continuat sa ma iubesti din ce in ce mai mult in fiecare zi. Te iubesc! ❤”

Răzvan Babană, băiatul de bani gata din Timișoara, a făcut un mare anunț. Fanii îi cer deja „rețeta”... Rahela Pîslaru de la Chefi la cuțite, apariție hot! Cum s-a fotografiat concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x