Antena Căutare

Profu’ de sport a adus un preparat din țara fotbalului, Brazilia! A marcat sau a ratat Doru Ungureanu? ”Eu n-am vrut să vin!”

Schimbăm tonul, cu un domn cu ținuta întreținută, din câte se pare, de mult umor și o siguranță de antrenor! Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, s-a prezentat în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. Iată că românii și brazilienii au ceva în comun: fasolea cu cârnați!

Profu’ de sport a adus un preparat din țara fotbalului, Brazilia! A marcat sau a ratat Doru Ungureanu? ”Eu n-am vrut să vin!” Galerie
Doru Ungureanu

N-o să ne complicăm cu scrierea în portugheză a preparatului național al Braziliei. În traducere liberă, Doru Ungureanu a gătit fasole cu cârnați: ”Se spune că această mâncare ar fi mâncarea sclavilor. Eu vreau s-o interpretez în felul meu propriu, păstrând, bineînțeles, ce înseamnă preparatul în bucătăria internațională.”

Profu’ de sport a adus un preparat din țara fotbalului, Brazilia! A marcat sau a ratat Doru Ungureanu? ”Eu n-am vrut să vin!”

Concurentul este pasionat nu numai de gastronomie, dar și de nutriție. Doru Ungureanu urmează un curs de nutriție, pe care speră să-l și termine, în această iarnă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a descurcat în bucătărie, în materialul video de mai jos:

Preparatele Doinei Ciuban sunt desprinse din basme! O concurentă specială a meritat o jurizare specială, în versuri! ”Pă... Simona Prisecaru era învățătoare. Și-a abandonat meseria, în căutarea unui trai mai bun. Viața a avut alte planuri pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x