Antena Căutare

„Sunt o bunicuță de 44 de ani!” Prăjitura lui Flori Cornea i-a provocat pe chefi să încerce un moonwalk a la Michael Jackson: ”Simt o influență puternică aici”

Flori Cornea a petrecut 12 ani departe de țară, în Italia, însă prăjitura ei i-a dus pe chefi cu gândul la Michael Jackson!

„Sunt o bunicuță de 44 de ani!” Prăjitura lui Flori Cornea i-a provocat pe chefi să încerce un moonwalk a la Michael Jackson: ”Simt o influență puternică aici” Galerie
Flori Cornea

Chefii au simțit o tematică în prăjitură cu ciocolată și biluțe de brânză cu cocos pregătită de Flori Cornea: ”Cred că este un fan al lui Michael Jackson. Pare inspirată din piesa ”Black or White””.

„Sunt o bunicuță de 44 de ani!” Prăjitura lui Flori Cornea i-a provocat pe chefi să încerce un moonwalk a la Michael Jackson: ”Simt o influență puternică aici”

Flori a stat 12 ani în Italia, într-o trattoria: ”Am început ca ajutor la spălat vasele, apoi am avansat, la servit clienți în sală”, a povestit aceasta.

Cum s-a descurcat concurenta, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

”My soacra is the best soacră ever!” Marwin a părăsit Brazilia din dragoste, dar ne-a adus o părticică din carnaval într... Tată perfect, soț perfect, expert în preparate latino- americane! Daniel Arariței și-a luat bilet de avion special pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x