Antena Căutare

Simona Prisecaru era învățătoare. Și-a abandonat meseria, în căutarea unui trai mai bun. Viața a avut alte planuri pentru ea: ”Aici eram respectată. Acolo, am ajuns să mătur într-o parcare”

Timp de 19 ani, a lucrat ca învățătoare. Dorind să îi ofere copilului ei o viață mai bună, Simona Prisecaru și soțul ei au lăsat totul în urmă și au plecat în Italia.

Simona Prisecaru era învățătoare. Și-a abandonat meseria, în căutarea unui trai mai bun. Viața a avut alte planuri pentru ea: ”Aici eram respectată. Acolo, am ajuns să mătur într-o parcare” Galerie
Simona Prisecaru

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona recunoaște că a venit la ”Chefi la cuțite” pentru sufletul ei, nu pentru cuțit. Astăzi, după ani de muncă, bucătăria a devenit locul în care se poate relaxa.

Simona Prisecaru era învățătoare. Și-a abandonat meseria, în căutarea unui trai mai bun. Viața a avut alte planuri pentru ea: ”Aici eram respectată. Acolo, am ajuns să mătur într-o parcare”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru întâlnirea cu chefii, Simona Prisecaru a pregătit gnocchi de cartofi și pere fierte în vin roșu, în parfum de levănțică.

Profu’ de sport a adus un preparat din țara fotbalului, Brazilia! A marcat sau a ratat Doru Ungureanu? ”Eu n-am vrut să ... Chefii au fost scoși la tablă de Ileana Voicu! Jurnalista a venit cu un look inedit și un preparat istoric: ”Băi, laburi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x