Antena Căutare

Abandonată de tată când era doar un copil, Ioana Maria Rusu a luptat pentru tot ce a obținut în viață. Concurenta a venit cu un preparat de aur și un apel dureros: ”Îmi doresc foarte mult să mă caute...”

Ioana Maria Rusu s-a întors la ”Chefi la cuțite” cu un desert de aur și o poveste de viață cutremurătoare. Cum a reușit copila abandonată de tatăl pe care îl iubea ca pe un zeu să se ridice din suferință și să devină o femeie de nota zece?

Ioana-Maria Rusu

”Ne-am mai cunoscut în sezonul cinci. Din păcate, nu am reușit să iau cele trei cuțite, nici măcar două. M-am întors ca să-mi iau revanșa! Mama nu știe, o să fie o surpriză când o să mă vadă la televizor”

Data trecută, mama Ioanei Maria a trăit momentul jurizării cu emoții maxime: ”Am plâns mândouă! De data aceasta, o s-o fac mândră și o să iau cuțitul!”

Este evident că Ioana Maria Rusu are o relație deosebită cu mama ei, o persoană greu încercată de viață, pe care ar face orice doar ca s-o vadă fericită.

”A suferit foarte mult....Când aveam 11 ani, părinții mei s-au despărțit. Eu eram fata lui tata, pentru mine, el era ca un idol, nu puteam să-mi văd viața fără el, nu puteam să stau departe de el. Faptul că el a plecat de acasă și nu s-a mai întors mi-a provocat o durere enormă, ce nu s-a vindecat nici în momentul acesta”, a povestit concurenta.

Abandonată de tată când era doar un copil, Ioana Maria Rusu a luptat pentru tot ce a obținut în viață. Concurenta a venit cu un preparat de aur și un apel dureros: ”Îmi doresc foarte mult să mă caute...”

La un an duă divorțul părinților, Ioana Maria, copil pe atunci, a fugit de acasă, dorind să fie aproape de tatăl ei. Neștiind nimic de soarta fiicei sale, mama ei a ajuns internată de urgență la spital. De atunci, Ioana i-a promis că n-o va mai părăsi niciodată.

Concurenta a avut un mesaj emoționant de transmis părintelui care a abandonat-o și care nu a dat nicio dovadă că ar ține vreun pic la ea: ”Îmi doresc foarte mult să mă caute și să simt și eu că am un tată”

Emoționată și răvășită de amintirile dureroase, Ioana Maria Rusu s-a pus pe gătit. Concurenta vrea să îi impresioneze pe chefi, așa că le-a pregătit un mousse de ciocolată de aur, pardon, CU aur!

Ultima bătălie dintre Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ce se întâmplă în ediția de marți, 29 octombrie... A îndurat umilințe cumplite, timp de 27 de ani, de la femeia pe care a jurat să o iubească toată viața. Iuri Iulian Stoi...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x