Antena Căutare

Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!”

De profesie inginer, Liviu Chiorpec a devenit bucătar după ce a muncit 20 de ani într-o corporație. Concurentul a vrut să îi facă o surpriză lui Cătălin Scărlătescu, dar el a fost cel surprins, cu un Cuțit de Aur!

Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!” Galerie
Liviu Chiorpec

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!”

Liviu Chiorpec a venit la ”Chefi la cuțite” ca să-i facă o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu. ”L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (...) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă.”

Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!”

Corporatistul reinventat este acum profesor de gastronomie la o școală de cooking. Mulți dintre elevii săi sunt oameni care vin, pur și simplu, să se deconecteze de la orele de muncă și să învețe ceva nou. ”Bem un pahar de vin și discutăm principiile prin care se gătește mâncarea. Nu mă interesează rețeta, sunt milioane de rețete, eu îi învăț cum să recunoască tehnicile corecte.”

Liviu Chiorpec, un corporatist reinventat, care nu a lucrat nicio oră în bucătărie, a primit Cuțitul de Aur de la chef Cătălin Scărlătescu: ”Fii atent, crețul ăsta s-a prins!”

În farfuria prezentată celor trei chefi, concurentul a avut un starter și un fel principal. ”Starterul o să fie carnea de la o scoică Saint Jacques, care este extrem de fină, așa că o să fac un carpacio din ea. Apoi, un biban de mare căruia o să-i dau un gust japonez și un pic de gust de grătar. E pe opulență!”

Nu mai tragem de timp, urmăriți mai jos un om care înțelege, simte și se bucură de mâncarea bună!

Sclipici, peruci uriașe și muuultă atitudine! Yannis, Nikita și Simona, trei drag queens, au făcut mare show în bucătări... Arde, uite cum arde! Bucătarul piroman s-a întors! Paul Sumedrea vrea cuțitul și nu ține cont de riscuri: ”Chiar dacă îm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x