Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

S-a AFLAT! Când începe sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”

 
+3 click pentru
galerie

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Cei trei jurați au pus la „gătit” un nou sezon, iar aventura culinară se anunță a fi una de-a dreptul spectaculoasă! Când începe sezonul șase „Chefi la cuțite”?

CHEFI LA CUȚITE SEZON 6. Sezonul trecut din emisiunea Chefi la cuțite am văzut cum Chef Bontea, Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu și-au ascuțit armele și au pornit la luptă. Au jurizat zeci de farfurii și au ales din etapa de preselecții pe acei concurenți ambițioși și talentați, capabili să facă față oricărui tip de provocare.

CHEFI LA CUȚITE SEZON 6Am avut parte de povești de viață incredibile și am avut șansa să ne convingem că cel mai important lucru în bucătărie este pasiunea. 

CHEFI LA CUȚITE SEZON 6De data aceasta, noul sezon al emisiunii se anunță a fi unul și mai spectaculos, căci cei trei jurați sunt mai determinați ca niciodată să câștige lupta. Ce strategie vor adopta pentru a fi siguri că victoria va aparține echipei pe care o conduc?

Sezonul cinci al emisiuniiChefi la cuțite” a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa albastră de ștrumfi jedi, condusă de Florin Dumitrescu.

CHEFI LA CUȚITE SEZON 6Vă reamintim că până acum, Chef Sorin Bontea a câștigat două finale, fiind la egalitate cu Chef Florin Dumitrescu. În schimb, Chef Cătălin Scărlătescu trebuie să recupereze teren în fața celor doi, fiindcă el se poate mândri doar cu o singură finală câștigată. Cine va fi câștigătorul din sezonul 6 „Chefi la cuțite”? Rămâne de văzut!

Sezonul șase „Chefi la cuțite” va începe în această toamnă la Antena 1 și aduce un show plin de surprize. Și cum toamna a ajuns deja la jumătate, sezonul nou se apropie cu pași repezi! 

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt pregătiți să reînceapă focurile unei lupte culinare, în cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Mult așteptata premieră, difuzată pe Antena 1, pe 29 și 30 octombrie, de la ora 20:00, va debuta cu multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru cei trei maeștri ai bucătăriei. ​

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe