Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Raman cu tine

Chefi la cuțite

JOI, VINERI, SAMBATA, DUMINICA, LUNI | ora 20.30

Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu e învingător!

Chefi la cuțite. Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, iar ei sunt mai bogați cu 10.000 de euro.

Familia Băitoi, în tunici galbene, alături de Chef Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Marii câștigători i-au adus încă un trofeu lui chef Florin, iar ei sunt mai bogați cu 10.000 de euro.

Familia Băitoi a venit tocmai din Chișinău la degustările pe nevăzute cu o mâncare rusească 100%. Și-au spus echipa Matreshka, echipă tânără, compusă din mamă rusoaică, tată român și doi copii mari și frumoși: "Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună", spuneau ei.

Cei patru conduc împreună o afacere de familie. "Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea", se amuză mereu copiii.

Vezi momentul din preselecții: O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari"

Au primit cuțitul în preselecții, l-au avut drept mentor pe chef Florin Dumitrescu și au câștigat trofeul Chefi la cuțite, în sezonul dedicat familiilor.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro