O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari"

 

Familia Băitoi a cucerit publicul și juriul cu energia pozitivă și talentul pe care îl emană: "Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea. Noi lucrăm pentru el"

Familia Băitoi, venită tocmai din Chișinău, îi pune în mare încurcătură pe jurații Chefi la Cuțite cu un preparat rusesc. ”Stai așa, că nu-i așa. Nu înțeleg cu ce să încep...”, a spus chef Florin Dumitrescu, vizibil surprins de mâncarea din farfurie. Asta e o mâncare rusească 100%"

Chef Dumitrescu: "Sunteți prea tineri pentru niște copii așa de mari”

Echipa Matreshka, o echipă tânără din Chișinău, compusă din mamă rusoaică, tată român și doi copii mari și frumoși: "Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună"

Cei 4 sunt o familie extrem de unită, sunt tot timpul împreună, se iubesc necondiționat și conduc împreună o afacere de familie. "Tata e boss-ul. El vine la lucru și bea cafea"

Cei 4 membri ai familiei Băitoi vor prepara o supă rusească, clătite rusești cu brânză și caviar și Hvorost, asa zisele minciunele românești.

A venit momentul verdictului final!

Dragă familie, am gustat și am votat! Răspunsul șefilor este cât se poate de încurajator, ei au dat undă verde să meargă mai departe!

Urmărește momentul video și vezi evoluția celei mai energice familii a emisiunii:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI