Antena Căutare

Chefii au decis! Aceștia sunt cei trei FINALIȘTI din emisiunea „Chefi la cuțite”!

Au rămas doar șase concurenți în competiția „Chefi la cuțite” și cei trei jurați trebuie să aleagă cine merge mai departe și cine pleacă acasă!

Au rămas doar șase concurenți în competiția „Chefi la cuțite” și cei trei jurați trebuie să aleagă cine merge mai departe și cine pleacă acasă!

În cele șaizeci de minute, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită un loc în ultima bătălie din cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Mai e puțin și aflăm cine este marele câștigător!

„A fost un sezon frumos și vă mulțumim pentru asta”, a zis Gina Pistol în momentul verdictului.

„A fost sezonul cu cele mai frumoase farfurii și cu cele mai gustoase mâncăruri”, au completat Chefii.

Totuși, cineva trebuie să plece acasă. Fiecare bucătar poartă acum în suflet teama eliminării, dar cu siguranță există și o doză de mândrie pentru cei care au ajuns în ultima etapă a emisiunii „Chefi la cuțite”!

Primul concurent care merge mai departe este Bogdan din echipa albastră, care a făcut senzație cu ardeii săi umpluți. Alături de el, în marea finală „Chefi la cuțite” au mers și Cristina și Marlena, spre marea surpriză a tuturor!

Au luptat mult și au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită din plin o asemenea performanță! Dintre cei trei bucătari talentați, doar unul va deveni marele câștigător!

FINALA „Chefi la cuțite” aduce emoții cumplite! Unul singur este marele CÂȘTIGĂTOR!... Chef Bontea s-a dezlănțuit complet! A sărit pe masă și a făcut SHOW! „Nu ai cum așa ceva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x