Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Cine ar fi crezut?! Scărlătescu, adevăr neașteptat despre Florin Dumitrescu! „Cred că e de ajuns...”

Dezvăluirea momentului, chiar cu puțin timp înainte de începerea unui nou sezon al emisiunii Chefi la cuțite! Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre colegul său de platou, Florin Dumitrescu!

Dezvăluirea momentului, chiar cu puțin timp înainte de începerea unui nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre colegul său de platou, Florin Dumitrescu!

Ce relație există între cei doi celebri jurați ai emisiunii Chefi la cuțite, dincolo de platoul de filmare?

„Eu cu Florin mă mai cârâi așa, Bontea e mai diplomat. Florin sare la gât imediat. Nu mai e nici el tinerel. El a fost numit copilul-minune al bucătăriei, dar la un moment dat a zis Băi, stop, am 30 de ani, s-a terminat cu copilul-minune. Copilul are și el copii. Cred că e de ajuns atât cât ne vedem la filmări, mereu revederile sunt frumoase”, a dezăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Așadar există o prietenie între cei trei jurați „Chefi la cuțite”, dar agenda plină îi face să se vadă destul de rar în timpul liber.

Un nou sezon "Chefi la cuțite" va începe în această primăvară, la Antena 1. Se numește ”Familii la cuțite” și va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membri unor familii ce vor să demonstreze căpot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri ”la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro