Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Chefi la cuțite | Ruby a gătit cu bunica și iubitul: ”Am venit să rup gura târgului”

 
+18 click pentru
galerie

Chefi la cuțite, sezonul special din 2019, este dedicat familiilor. Află totul despre războiul culinar în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor lupta alături de familii de vedete, foști concurenți, juniori pasionați sau oameni în vârstă cu experiență.

Sezonul special al celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite, este unul dedicat familiilor și a început din 30 aprilie, la Antena 1, urmând să fie difuzat în fiecare marți, de la 20:00. 

Noul sezon Chefi la cuțite 2019 schimbă structura echipelor. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Formate din câte patru membri, familiile care vor participa ca grup la Chefi la cuțite sunt dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

CHEFI LA CUȚITE. Mame, tați, copii și bunici se reunesc într-o competiție în care munca în echipă și completarea reciprocă vor conta cel mai mult. 

Chefi la cuțite, ediția a treia. Ruby și Marian Drăgulescu au gătit împreună cu familia

Marian Drăgulescu a recunoscut că nu este vreun mare bucătar, însă și-a luat inima-n dinți și a gătit în cadrul show-ului Chefi la cuțite.  Sau, mai bine zis, mamele, a lui și a Corinei, au pregătit o gamă variată de preparate: chec, lapte de pasăre, ouă umplute, preferatele lui Marian și o tochitură de pui cu mămăligă. 

Și Ruby a venit în cea de-a treia ediție Chefi la cuțite pentru a-și dovedi talentul culinar. Artista a fost însoțită de bunica și iubitul ei, Robert.

„Am venit să rup gura târgului cu Robert, mamaia și cu prietenul nostru”, a spus Ruby. 

Anca Sigartău și Daniela Crudu, cu familia în a doua ediție Chefi la cuțite

În cea de-a doua ediție Chefi la cuțite, Anca Sigartău, alături de familia sa, a venit  cu un preparat inedit, inspirat din piesele de teatru ale lui William Shakespeare. Cotletul de miel cu căpșuni preparat de Anca și familia sa a impresionat juriul.

"Eu n-am mai mâncat niciodată căpșună cu miel", a declarat chef Florin Dumitrecu. 

Și Daniela Crudu și-a încercat norocul la Chefi la cuțite, unde a venit împreună cu sora sa, dar și cu vărul lor, Maluma.

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite, căci în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil.

Vezic aici mai multe despre ce s-a întâmplat în cea de-a doua ediție Chefi la cuțite

Surpriză de proporții în prima ediție Chefi la cuțite

În prima ediție Chefi la cuțite, cei trei chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut de luat o decizie foarte importantă și grea, căci toate familiile au pregătit preparate tradiționale, peste așteptările tuturor.  În urma preselecției, aceștia sunt nevoiți să-şi aleagă fiecare câte o familie, alături de care să aibă o șansă la premiul cel mare. Pe scurt, nu doar concurenţii au avut de muncit, dar şi jurații, că doar toţi vor să câştige încă o finală!

”Nu am jurizat niciodată atât de multe preparate în prima etapă a show-ului!”- au declarat cei trei chefi.  "Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru".

Vezi aici ce s-a întâmplat în prima ediție Chefi la cuțite

Nea Mărin gătește cu familia sa, în marea premieră a sezonului special Chefi la cuțite

În a treia zi de Paște, Antena 1 difuzează marea premieră a sezonului special Chefi la cuțite, dedicat familiilor. Pentru că talentul gastronomic se moștenește din generație în generație, Nea Mărin întră în arena Chefi la cuțite alături de cei mai încredere aliați ai săi: soția Mioara și cele două fiice, Dana și Larisa.

Program Chefi la cuțite

Program Chefi la cuțite - Începând din data de 30 aprilie 2019, cel mai îndrăgit show culinar din România are ca program de difuzare, fiecare zi de marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Regulament Chefi la cuțite

CHEFI LA CUȚITE. Noul sezon Chefi la cuțite are un format cu totul special. În urma jurizărilor pe nevăzute, o parte dintre familii, care sunt formate din câte 4 membri, vor ajunge în etapa de battle, alese de fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a lupta alături de ei în arena culinară.

Tocmai din acest motiv, în sezonul special Chefi la cuțite,  războiul culinar al juraților va continua, căci fiecare dorește să adauge în palmares încă o victorie.

Chiar sunt curios cum va decurge totul și cum este să gătești alături de o echipă gata formată. Sper să am alături cele mai talentate familii! Asta dacă mă lasă Florin și Cătălin, pentru că ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm”, mărturisește Sorin Bontea, cel care adună până în acest moment și cele mai multe finale câștigate.

Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, unde au șansa de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

Câștigători Chefi la cuțite

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 6

Marele câştigător Chefi la cuţite în sezonul 6  a fost desemnat Munti, bucătarul din echipa albastră condusă de chef Sorin Bontea. A fost pentru a treia oară în cele şase sezoane când chef Bontea a câştigat Chefi la cuţite, după victoriile alături de Cristi Şerb, în primul sezon, şi de Andrei Cristian Olteanu, în sezonul patru. 

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 5

Bogdan Vandici a fost desemnat marele câștigător al sezonului de poveste Chefi la cuțite, fiind în același timp și cel mai tânăr concurent ce a reușit să adjudece trofeul show-ului culinar. Orădeanul a mărturisit că experiența trăită în cadrul emisiunii l-a ajutat să evolueze, atât ca persoană, cât și ca bucătar profesionist, tocmai de aceea a hotărât să-și transpună povestea aventurii culinare într-un tatuaj.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 4

Andrei Olteanu a fost câștigător Chefi la cuțite în sezonul 4 al show-ului culinar. În prezent, el este parte din echipa Star Matinal, matinalul de week-end de la Antena Stars.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 3

Gianny Bănuță, câștigător Chefi la cuțite în sezonul 3,  a dedicat premiul bunicii sale, cea care l-a crescut și l-a îngrijit, și a recunoscut că atunci când și-a auzit numele strigat în finală a crezut că visează.

”Tot ce contează pentru mine este trofeul pe care scrie chef Gianny, câștigător sezonul 3 Chefi la cuțite. A fost tot ce mi-am dorit, încă din sezonul trecut, când nu am ajuns în echipe. Era visul meu. Iar acest trofeu îmi dă încredere în mine. E o mare bucurie să îți vezi visul împlinit.”

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 2

Talentatul concurent din echipa gri a lui chef Florin Dumitrescu, Cristi Voicu, a reușit să demonstreze că el este cel mai bun dintre cei buni în sezonul 2, astfel că el a fost cel de-al doilea câștigător. 

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 1 

Cristi Șerb este câștigătorul primului sezon al emisiunii Chefi la cuțite și a mărturisit că pasiunea lui pentru bucătărie i-a fost insuflată de către dirigintele lui.

„Pasiunea cred că mi-a fost transmisă de fostul meu diriginte, am făcut liceu cu profil de ospătar. Nu mă vedeam atunci în bucătărie, la abur. Fostul diriginte m-a îndrumat totuși să încerc și așa a început totul”

CHEFI LA CUȚITEChef Cătălin Scărlătescu, inspirat de bunica sa

Pentru Cătălin Scărlătescu, jurat al show-ului Chefi la cuțite, gastronomia este moștenire de familie, mărturisind că cea care l-a inspirat încă din primii ani de viață în ceea ce privește bucătăria este chiar bunica sa, Amalia: Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi. Tot cu ea am gătit prima mea mâncare de cartofi, atunci când avem vreo opt ani”.

Gustul mâncării s-a format în copilărie pentru Cătălin Scărlătescu și chiar dacă acum este pus în lumină prin meseria de chef, cele mai bune preparate sunt pentru faimosul jurat cele care îi aduc aminte de bunătățile pregătite, cu drag, de către bunica sa.

 “Nu a existat Paște în care să nu pun pe masă rețeta specială de drob a bunicii și ori de câte ori o gătesc, îmi amintesc de mirosul fabulos din bucătăria ei din aproprierea sărbătorilor. Reușea să ne ofere tot ce avea mai bun din ingrediente simple”.

CHEFI LA CUȚITESorin Bontea a gătit prima dată hamsie pe scobitoare

Jurat în cadrul show-ului Chefi la cuțitechef Sorin Bontea, a mărturisit cu ceva timp în urmă că prima dată a gătit pentru prieteni hamsie pe scobitoare, după o rețetă a mamei sale.

”Când aveam 12 sau 14 ani, au venit prietenii la mine să ne uităm la un meci de fotbal important- fie un Campionat Mondial, sau European, prin anii `80. Și țin minte că le-am gătit atunci hamsie pe scobitoare, văzusem rețeta aceasta la mama mea și am încercat să o refac. Au mâncat absolut tot”

CHEFI LA CUȚITEFlorin Dumitrescu, bucătar de la 14 ani   

Juratul Chefi la cuțite Florin Dmitrescu a povestit că  început să lucreze ca bucătar încă de la vârsta de 14 ani, iar patru ani mai târziu, la vârsta majoratului, a devenit chef. 

 

„Pe la 18 ani eram responsabil de o bucătărie, cu angajaţi şi cu tot ce se întâmpla în ea. Pasiunea am început să o descopăr în timp ce lucram deja. Bucătăria a fost o dorinţă de carieră, am vrut să am un loc de muncă de unde să încep să evoluez până ajung foarte în vârstă şi atunci să spun „pune sare“ şi toată lumea să zică „OK, a zis şeful să punem sare, punem sare“. În bucătărie am trecut prin toate etapele: am spălat vase, am spălat faianţă, am spălat legume, am fiert carne, am prăjit carne, am filetat peşte, am făcut tot, mai puţin deserturi. De patiserie am cam fugit. Sunt un om de acţiune şi atunci treaba asta cu patiseria, unde totul este cântărit la gramaj şi tot procesul este chimic, nu e de mine“. 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI