Antena Căutare

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Chefi la cuțite, sezonul special din 2019, unul dedicat familiilor, a ajuns la final. Află totul despre războiul culinar în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au luptat alături de familii de vedete, foști concurenți, juniori pasionați sau oameni în vârstă cu experiență.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună” Galerie
Castigator Chefi la cutite

Chefi la cuțite, sezonul special din 2019, unul dedicat familiilor, a ajuns la final. Află totul despre războiul culinar în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au luptat alături de familii de vedete, foști concurenți, juniori pasionați sau oameni în vârstă cu experiență.

Sezonul special al celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite, a fost unul dedicat familiilor, finala Chefi la cuțite fiind difuzată marți, 18 iunie, de la 20:00.

Noul sezon Chefi la cuțite 2019 a schimbat structura echipelor. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți și-au încercat norocul în etapa audițiilor. Formate din câte patru membri, familiile care au participat ca grup la Chefi la cuțite au fost dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

CHEFI LA CUȚITE. Mame, tați, copii și bunici s-au reunit într-o competiție în care munca în echipă și completarea reciprocă au contat cel mai mult.

Citește și: Chefi la cuțite sezonul 7: Ce fac, în 2019, cei șase câștigători Chefi la cuțite

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Familia Băitoi, venită din Chișinău, a cucerit publicul și juriul cu energia pozitivă și talentul pe care îl emană. Aceștia au câștigat sezonul special Chefi la cuțite și premiul de 10.000 de euro.

Câștigători Chefi la cuțite, cei din familia Baițoi și-au spus echipa Matreshka, echipă tânără, compusă din mamă rusoaică, tată român și doi copii mari și frumoși: "Motorul familiei este speranța. Iubirea este rețeta cea mai bună", spuneau ei.

Finala Chefi la cuțite, competiție între chef Scărlătescu și chef Dumitrescu

Finala Chefi la cuțite se va da între chef Cătălin Scărlătescu, calificat cu două echipe determinate, și chef Florin Dumitrescu, ce are o singură echipă talentată în cursa pentru premiu. Probele de finală îi vor supune la cele mai grele încercări din concurs, de până acum, pe familia Crudu și Binh, ce luptă în tunici roșii, și familia Băițoi, ce își dorește ca finala să strălucească în culoarea galben. În această seară, bucătarii vor fi jurizați de cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, alături de familiile lor:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia Crudu, în marea finală Chefi la Cuțite

Proba duelului le-a impus concurenţilor Chefi la cuțite sã gãteascã douã feluri de mâncare, unul la alegere şi unul în care a existat un ingredient impus – baconul, având la dispoziţie 60 de minute.De data aceasta chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au fost cei care au avut un cuvânt de spus.

Finalul serii a strălucit şi de aceastã datã în culoarea roşie, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, familia Crudu, fiind ultima echipã care se calificã în finala Chefi la cuţite, difuzatã marţi, 18 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

Astfel, în marea finală Chefi la cuțite, Chef Scãrlãtescu va avea doi aşi în mânecã: familia Binh şi familia Crudu, în vreme ce Florin va concura alãturi de familia Tiugã pentru titlul şi premiul de 10.000 de euro.

Vezi aici mai multe despre ultima confruntare pe echipe la Chefi la cuțite

Echipa Neatza cu Răzvan și Dani, în juriul Chefi la cuțite

La Chefi la cuţite se va da startul ultimei confruntări pe echipe din sezonul special, dedicat familiilor şi totodatã se va decide şi ultima echipã care va ajunge în marea finalã Chefi la cuțite difuzatã pe 18 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Chefi la cutite

Cele trei echipe, chef Scãrlãtescu împreunã cu familia Crudu, chef Dumitrescu împreunã cu doamnele din Dãmãroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa vor fi jurizate de cãtre marea familie Neatza.

Citește mai multe aici- Echipa Neatza cu Rãzvan şi Dani jurizeazã în ultima confruntare pe echipe Chefi la cuţite

Familia Băițoi din schipa lui chef Florin Dumitrescu s-a calificat în finală

Cea de-a doua confruntare pe echipe din sezonul special Chefi la cuțite a strălucit în culoarea galben, căci familia Băițoi, bucătarii lui chef Florin Dumitrescu, au reușit să se califice în finala celui mai iubit show culinar. Pa parcursul a trei sesiuni de gătit pline de evenimente neașteptate, Nadejda și soțul său Victor, alături de cei doi copii, Victoria și Valentin, au arătat că au sarea și piperul necesare pentru a participa în lupta finală: ”Ce mi se pare incredibil la această familie este că ei cred în șansa lor. Când pun mâna să facă, chiar fac!, a spus chef Florin despre ei.

Vezi aici, mai multe despre cea de-a doua confruntare pe echipe din cadrul show-ului Chefi la cuțite

Familia Binh din echipa lui chef Scărlătescu, prima calificată în finala Chefi la cuțite

Războiul culinar a fost împărţit în două probe, iar bucătarii în tunici roşii, coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei care au câştigat această primă etapă.

Finalul serii a strălucit în culoarea roşie, iar echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, familia Binh, este prima echipă care se califică automat în finala sezonului special Chefi la cuţite, acolo unde va înfrunta alte două familii talentate în cursa pentru titlu şi premiul de 10.000 de Euro.

Vezi aici mai multe despre prima confruntare pe echipe la Chefi la cuțite

Chefi la cuțite, sezon special - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele

În cea de-a patra ediție Chefi la cuțite, jurații au extras culorile tunicilor în care vor lupta alături de echipele alese.

În noul sezon Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea la bancurile de lucru familii formate din câte patru concurenți care, adeseori sunt din generații diferite, dar uniți de aceeași pasiune: gastronomia.

Familia Crudu, formată din Ana, Daniela, tătăl fetelor și verișorul Francisco a fost aleasă de chef Cătălin Scărlătescu în echipa sa. Evoluția culinară a Anei, cea care a făcut parte din tabăra juratului și în cel de-al cincilea sezon, dar și entuziasmul Danielei au făcut ca și de data aceasta să aibă o șansă de a face impresie în bucătăria Chefi la cuțite.

Vezi aici echipele complete Chefi la cuțite, în sezonul special.

Chefi la cuțite, ediția a treia. Ruby și Marian Drăgulescu au gătit împreună cu familia

Marian Drăgulescu a recunoscut că nu este vreun mare bucătar, însă și-a luat inima-n dinți și a gătit în cadrul show-ului Chefi la cuțite. Sau, mai bine zis, mamele, a lui și a Corinei, au pregătit o gamă variată de preparate: chec, lapte de pasăre, ouă umplute, preferatele lui Marian și o tochitură de pui cu mămăligă.

Și Ruby a venit în cea de-a treia ediție Chefi la cuțite pentru a-și dovedi talentul culinar. Artista a fost însoțită de bunica și iubitul ei, Robert.

„Am venit să rup gura târgului cu Robert, mamaia și cu prietenul nostru”, a spus Ruby.

Anca Sigartău și Daniela Crudu, cu familia în a doua ediție Chefi la cuțite

În cea de-a doua ediție Chefi la cuțite, Anca Sigartău, alături de familia sa, a venit cu un preparat inedit, inspirat din piesele de teatru ale lui William Shakespeare. Cotletul de miel cu căpșuni preparat de Anca și familia sa a impresionat juriul.

"Eu n-am mai mâncat niciodată căpșună cu miel", a declarat chef Florin Dumitrecu.

Și Daniela Crudu și-a încercat norocul la Chefi la cuțite, unde a venit împreună cu sora sa, dar și cu vărul lor, Maluma.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Chefi la cutite- Daniela Crudu

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite, căci în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil.

Vezic aici mai multe despre ce s-a întâmplat în cea de-a doua ediție Chefi la cuțite

Surpriză de proporții în prima ediție Chefi la cuțite

În prima ediție Chefi la cuțite, cei trei chefi Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut de luat o decizie foarte importantă și grea, căci toate familiile au pregătit preparate tradiționale, peste așteptările tuturor. În urma preselecției, aceștia sunt nevoiți să-şi aleagă fiecare câte o familie, alături de care să aibă o șansă la premiul cel mare. Pe scurt, nu doar concurenţii au avut de muncit, dar şi jurații, că doar toţi vor să câştige încă o finală!

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Chefi la cutite- prima editie

”Nu am jurizat niciodată atât de multe preparate în prima etapă a show-ului!”- au declarat cei trei chefi. "Am avut mâncare româneasca multă, am avut și italienească, am primit și mâncare la metru".

Vezi aici ce s-a întâmplat în prima ediție Chefi la cuțite

Nea Mărin gătește cu familia sa, în marea premieră a sezonului special Chefi la cuțite

În a treia zi de Paște, Antena 1 difuzează marea premieră a sezonului special Chefi la cuțite, dedicat familiilor. Pentru că talentul gastronomic se moștenește din generație în generație, Nea Mărin întră în arena Chefi la cuțite alături de cei mai încredere aliați ai săi: soția Mioara și cele două fiice, Dana și Larisa.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Nea Marin -Chefi la cutite

Program Chefi la cuțite

Program Chefi la cuțite - Începând din data de 30 aprilie 2019, cel mai îndrăgit show culinar din România are ca program de difuzare, fiecare zi de marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Regulament Chefi la cuțite

CHEFI LA CUȚITE. Noul sezon Chefi la cuțite are un format cu totul special. În urma jurizărilor pe nevăzute, o parte dintre familii, care sunt formate din câte 4 membri, vor ajunge în etapa de battle, alese de fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a lupta alături de ei în arena culinară.

Tocmai din acest motiv, în sezonul special Chefi la cuțite, războiul culinar al juraților va continua, căci fiecare dorește să adauge în palmares încă o victorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, unde au șansa de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

Câștigători Chefi la cuțite

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 6

Marele câştigător Chefi la cuţite în sezonul 6 a fost desemnat Munti, bucătarul din echipa albastră condusă de chef Sorin Bontea. A fost pentru a treia oară în cele şase sezoane când chef Bontea a câştigat Chefi la cuţite, după victoriile alături de Cristi Şerb, în primul sezon, şi de Andrei Cristian Olteanu, în sezonul patru.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Mihai Munteanu- Chefi la cutite

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 5

Bogdan Vandici a fost desemnat marele câștigător al sezonului de poveste Chefi la cuțite, fiind în același timp și cel mai tânăr concurent ce a reușit să adjudece trofeul show-ului culinar. Orădeanul a mărturisit că experiența trăită în cadrul emisiunii l-a ajutat să evolueze, atât ca persoană, cât și ca bucătar profesionist, tocmai de aceea a hotărât să-și transpună povestea aventurii culinare într-un tatuaj.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Bogdan Vandici- Chefi la cutite

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 4

Andrei Olteanu a fost câștigător Chefi la cuțite în sezonul 4 al show-ului culinar. În prezent, el este parte din echipa Star Matinal, matinalul de week-end de la Antena Stars.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Andrei Olteanu Chefi la cutite

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 3

Gianny Bănuță, câștigător Chefi la cuțite în sezonul 3, a dedicat premiul bunicii sale, cea care l-a crescut și l-a îngrijit, și a recunoscut că atunci când și-a auzit numele strigat în finală a crezut că visează.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Gianny Banuta- Chefi la cutite

”Tot ce contează pentru mine este trofeul pe care scrie chef Gianny, câștigător sezonul 3 Chefi la cuțite. A fost tot ce mi-am dorit, încă din sezonul trecut, când nu am ajuns în echipe. Era visul meu. Iar acest trofeu îmi dă încredere în mine. E o mare bucurie să îți vezi visul împlinit.”

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 2

Talentatul concurent din echipa gri a lui chef Florin Dumitrescu, Cristi Voicu, a reușit să demonstreze că el este cel mai bun dintre cei buni în sezonul 2, astfel că el a fost cel de-al doilea câștigător.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Cristi Voicu- Chefi la cutite

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 1

Cristi Șerb este câștigătorul primului sezon al emisiunii Chefi la cuțite și a mărturisit că pasiunea lui pentru bucătărie i-a fost insuflată de către dirigintele lui.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Cristi Serb- Chefi la cuțite

„Pasiunea cred că mi-a fost transmisă de fostul meu diriginte, am făcut liceu cu profil de ospătar. Nu mă vedeam atunci în bucătărie, la abur. Fostul diriginte m-a îndrumat totuși să încerc și așa a început totul”

CHEFI LA CUȚITE. Chef Cătălin Scărlătescu, inspirat de bunica sa

Pentru Cătălin Scărlătescu, jurat al show-ului Chefi la cuțite, gastronomia este moștenire de familie, mărturisind că cea care l-a inspirat încă din primii ani de viață în ceea ce privește bucătăria este chiar bunica sa, Amalia: Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi. Tot cu ea am gătit prima mea mâncare de cartofi, atunci când avem vreo opt ani”.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Catalin Scarlatescu- Chefi la cutite

Gustul mâncării s-a format în copilărie pentru Cătălin Scărlătescu și chiar dacă acum este pus în lumină prin meseria de chef, cele mai bune preparate sunt pentru faimosul jurat cele care îi aduc aminte de bunătățile pregătite, cu drag, de către bunica sa.

Nu a existat Paște în care să nu pun pe masă rețeta specială de drob a bunicii și ori de câte ori o gătesc, îmi amintesc de mirosul fabulos din bucătăria ei din aproprierea sărbătorilor. Reușea să ne ofere tot ce avea mai bun din ingrediente simple”.

CHEFI LA CUȚITE. Sorin Bontea a gătit prima dată hamsie pe scobitoare

Jurat în cadrul show-ului Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea, a mărturisit cu ceva timp în urmă că prima dată a gătit pentru prieteni hamsie pe scobitoare, după o rețetă a mamei sale.

Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

Sorin Bontea Chefi la cutite

”Când aveam 12 sau 14 ani, au venit prietenii la mine să ne uităm la un meci de fotbal important- fie un Campionat Mondial, sau European, prin anii `80. Și țin minte că le-am gătit atunci hamsie pe scobitoare, văzusem rețeta aceasta la mama mea și am încercat să o refac. Au mâncat absolut tot”

CHEFI LA CUȚITE. Florin Dumitrescu, bucătar de la 14 ani

Juratul Chefi la cuțite Florin Dmitrescu a povestit că început să lucreze ca bucătar încă de la vârsta de 14 ani, iar patru ani mai târziu, la vârsta majoratului, a devenit chef.Familia Băitoi, câștigătoarea Chefi la cuțite: ”Iubirea este rețeta cea mai bună”

„Pe la 18 ani eram responsabil de o bucătărie, cu angajaţi şi cu tot ce se întâmpla în ea. Pasiunea am început să o descopăr în timp ce lucram deja. Bucătăria a fost o dorinţă de carieră, am vrut să am un loc de muncă de unde să încep să evoluez până ajung foarte în vârstă şi atunci să spun „pune sare“ şi toată lumea să zică „OK, a zis şeful să punem sare, punem sare“. În bucătărie am trecut prin toate etapele: am spălat vase, am spălat faianţă, am spălat legume, am fiert carne, am prăjit carne, am filetat peşte, am făcut tot, mai puţin deserturi. De patiserie am cam fugit. Sunt un om de acţiune şi atunci treaba asta cu patiseria, unde totul este cântărit la gramaj şi tot procesul este chimic, nu e de mine“.

Ceartă între surorile Crudu, în finala Chefi la cuțite. Ana Crudu o acuză pe Daniela Crudu: "Ea face poze. Mă face ... Familia Băitoi a câștigat sezonul special Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu e învingător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x