S-a aflat cine e Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia din sezonul 13 Chefi la cuțite. Tânărul în vârstă de 30 de ani i-a impresionat pe jurați atât cu rețeta pregătită, cât și cu experiența profesională pe care o are.
Convins că va fi un mare plus pentru echipa sa, Orlando Zaharia i-a oferit cuțitul de aur.
Cine e Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a povestit
Alexandru Săbădeanu i-a impresionat pe jurați nu doar cu un desert extrem de complex, ci și cu experiența lui profesională adunată în ani și ani de muncă atât prin bucătării din România, cât și în bucătării din străinătate.
Încă de la prima linguriță, la degustare, cei patru chefi s-au prins că este vorba despre un concurent cu multă experiență în bucătărie. Emoționat, tânărul care a devenit ulterior cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13 și-a spus povestea de viață.
Ceea ce i-a surprins pe mulți a fost faptul că tânărul urma o facultate în domeniul artelor atunci când și-a descoperit cu adevărat pasiunea pentru bucătărie și a decis să transforme hobby-ul în ceva mult mai serios.
„Am început să gătesc în timpul facultății, am făcut Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, eram pasionat de mult de bucătărie. În anul al doilea an de facultate lucram pentru un restaurant, făceam afișe promoționale, meniuri, mă ocupam de partea de graphic design. Când aveam timp liber și eram acolo la restaurant intram în bucătărie, îi ajutam pe băieți. Încet, încet, cum am muncit acolo, mi s-a propus un job part time. Erau niște bani în plus pentru facultate, apoi am rămas în bucătărie de tot, până în prezent.
Am lucrat la un restaurant de tip fine dining din Cluj, apoi mi s-a propus să lucrez în Austria și am decis să plec, chiar dacă nu știam limba. M-am dus pentru experiență, să văd și ce e în afară. Am stat un an, până a venit pandemia. Apoi am primit un telefon de la Chef Patricio Massimino și am rămas timp de un an, am preluat secția de patiserie. În prezent lucrez la o secție de carne”, a povestit concurentul.
Tânărul în vârstă de 30 de ani a lucrat atât în România, la un celebru restaurant din Cluj, cât și în Austria. În prezent, acesta lucrează la un bistro celebru din București.
Un detaliu apreciat în mod deosebit la Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite sezonul 13, a fost faptul că tânărul se pricepe nu doar la main course, ci este capabil să facă și deserturi excelente, lucru ce constituie un imens avantaj atât pentru el, cât și pentru echipa lui, condusă de Orlando Zaharia.
Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY
Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.
Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.
Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.
Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.
Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.
Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Alexandru Săbădeanu a primit cuțitul de aur de la Orlando Zaharia. Cum a reacționat... Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Persida Suto (Kinga) i-a surprins pe jurați cu povestea ei de viață. Ce a povestit...