Antena Căutare

Ciprian Antone de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum

Ciprian Antone, fostul concurent din echipa albastră din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum?

cirpian antone, in tunica echipei albastre de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Ciprian Antone de la „Chefi la cuțite” și-a uimit urmăritorii cu o schimbare de look | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Ciprian Antone, un tânăr care a decis să participe pentru a demonstra că se pricepe de minune la gătit. Spre deosebire de soția sa, al cărui drum s-a oprit în etapa de bootcamp, tânărul a reușit să primească tunica albastră și să intre astfel în echipa lui Florin Dumitrescu.

Recent, concurentul de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare radicală de look, iar imaginea postată pe Instagram a făcut senzație.

Ciprian Antone de la „Chefi la cuțite” și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un look nou

Încă din etapa de audiții, concurentul i-a impresionat pe Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea cu o rețetă de supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză de burduf și pulbere de tarhon. După mulți ani în care a făcut carieră în lumea restaurantelor, dar pe parte organizatorică, Ciprian Antone a decis să își deschidă împreună cu soția sa un restaurant în București.

Și fiindcă este obișnuit să pună mult suflet în tot ceea ce face, tânărul a ajuns să gătească, să facă livrări, să se ocupe de reparații și de tot ce este nevoie pentru ca localul să meargă ca la carte!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După participarea sa la „Chefi la cuțite”, Ciprian Antone a câștigat inimile a numeroși români și se poate lăuda în prezent cu mii de urmăritori pe Instagram. Recent, acesta i-a uimit pe mulți cu schimbarea sa radicală de look.

Citește și: Sorin Bontea, în culmea fericiiri. Ce veste a dat fanilor săi de pe Instagram

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl vedem pe Ciprian Antone cu păr lung și ondulat. De curând însă, acesta a renunțat la podoaba capilară și a optat pentru un păr mai scurt și o barbă mai deasă. Cel mai probabil, schimbarea de look are legătură cu temperaturile ridicate ale verii.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cum să alegeți cele mai potrivite vinuri, în funcție de preparatele servite. Iată câteva reguli de bază... Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, cea mai îndrăzneață poză de până acum! Ce a postat pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x