Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Bui Hong Nhung e vietnameza îndrăgostită de România! Ce a dezvăluit

În ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Bui Hong Nhung, o vietnameză stabilită în România!

Bui Hong Nhung gătind la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Bui Hong Nhung a gătit noodles cu legume și creveți în ediția 10 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit o rețetă savuroasă de noodles cu legume și creveți.

După ce au degustat, aceștia au încercat să își dea seama cine ar fi putut preegăti un astfel de preparat.

Bui Hong Nhung e vietnameza care i-a surprins pe jurați în ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În mod total neașteptat, la masa jurizării s-a iscat o discuție aprinsă, semn că mâncarea a fost una intrigantă.

„Avem în spatele ușilor pe cineva cu mare experiență. Doamnă. E cineva care are multă experiență și foarte multe călătorii în Asia la activ”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în România

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Bui Hong Nhung, o vietnameză stabilită în România, care a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că știe să gătească și că merită să primească șansa de-a merge mai departe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bui Hong Nhung la „Chefi la cuțite”, în fața juraților

Bui Hong Nhung la „Chefi la cuțite”

După ce au dorit să afle cât mai multe detalii despre ea și despre restaurantul său, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit verdictul. Pentru rețeta sa de noodles cu legume și creveți, concurenta a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Marius Damian i-a luat la „roast” pe cei trei chefi! Ce a dezvăluit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Mihaela Aniței și Giorgia Politziki au devenit rivale în bucătărie, deși sunt mamă și f... Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Ciprian Antone i-a uluit pe jurați cu dezvăluirile sale! Cu ce se ocupă concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x