Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Clătite savuroase și supe creme sofisticate, în lupta amuletelor

 
+7 click pentru
galerie

Dacă în lupta culinară a amuletelor de luni chefii au fost provocați să gătească clătite, marți seară cei trei maeștri bucătari s-au luptat în supe creme, iar rețetele sofisticate ale acestora au făcut deliciul invitatului special la jurizare.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut la dispoziție cele mai proaspete ingrediente, asigurate de Lidl, iar varietatea condimentelor internaționale i-a inspirat în a alege rețete sofisticate.

Dacă chef Cătălin a optat pentru o supă cremă de cartofi cu trufe, iar chef Sorin a ales o rețetă asiatică ce a avut la bază o aromă inconfundabilă de curry, chef Florin a reușit să își asigure victoria printr-un un bisque de homar: ”Preparatul a fost exact așa cum a trebuit să fie.”, a afirmat chef Ștefan Popescu.

Astfel, oferta diversificată de ingrediente puse la dispoziție de Lidl i-a făcut pe cei trei chefi să aibă libertate în a crea rețeta ideală, iar alegerile curajoase ale maeștrilor ”Chefi la cuțite” au stat la baza farfuriilor impecabile pregătite de aceștia.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI