Antena Căutare

Coada de taur și ravioli: „Am ales-o pentru că este un preparat spaniol. Mă reprezintă!”. Chef Bontea: „Rât de porc? Mațe de pui?”

Mircea Remus Raul, sportiv și bucătar, a moștenit ambele pasiuni de la tatăl lui. „Sunt la a doua școală de bucătari în Spania!”, a mărturisit tânărul de 30 de ani.

Mircea Remus Raul, sportiv și bucătar, a moștenit ambele pasiuni de la tatăl lui. „Sunt la a doua școală de bucătari în Spania!”, a mărturisit tânărul de 30 de ani.

Și cum doar Chef Bontea poate juriza cu voce tare, ceilalți doi jurați fiind reduși la „tăcere” în urma unei provocări, a fost tare greu să fie identificată... coada de taur, preparatul de bază pe care a mizat Raul.

„Rât de porc? Mațe de pui?”, s-a întrebat Chef Bontea. Ei, bine, a fost pe aproape. Coada de taur le-a dat bătăi de cap juraților! Dar ce gust, ce aromă!

„Preparatul te-a taxat!”, a spus chef Scărlătescu, iar Raul a lecat acasă!

Un inginer și „un bărbat la cratiță” a venit fără știrea părinților în concurs! „Te vor dezmoșteni!” Se va lăsa cu ceart... „VÂNĂTÎ LA ULCICÎ CU MOȚARIELA!” Di la Chișinău, a venit să- cucerească pe „Chefii la cuțite” cu talentul și ”dulcili e...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Un 2025 de excepție! Vezi acum
Video recomandate
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia
Revelionul cel neBUN 2025! Duelul Starurilor. Zdob și Zdub vs. Delia Miercuri, 01.01.2025, 00:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x