Antena Căutare

Coada de taur și ravioli: „Am ales-o pentru că este un preparat spaniol. Mă reprezintă!”. Chef Bontea: „Rât de porc? Mațe de pui?”

Mircea Remus Raul, sportiv și bucătar, a moștenit ambele pasiuni de la tatăl lui. „Sunt la a doua școală de bucătari în Spania!”, a mărturisit tânărul de 30 de ani.

Mircea Remus Raul, sportiv și bucătar, a moștenit ambele pasiuni de la tatăl lui. „Sunt la a doua școală de bucătari în Spania!”, a mărturisit tânărul de 30 de ani.

Și cum doar Chef Bontea poate juriza cu voce tare, ceilalți doi jurați fiind reduși la „tăcere” în urma unei provocări, a fost tare greu să fie identificată... coada de taur, preparatul de bază pe care a mizat Raul.

„Rât de porc? Mațe de pui?”, s-a întrebat Chef Bontea. Ei, bine, a fost pe aproape. Coada de taur le-a dat bătăi de cap juraților! Dar ce gust, ce aromă!

„Preparatul te-a taxat!”, a spus chef Scărlătescu, iar Raul a lecat acasă!

Un inginer și „un bărbat la cratiță” a venit fără știrea părinților în concurs! „Te vor dezmoșteni!” Se va lăsa cu ceart... „VÂNĂTÎ LA ULCICÎ CU MOȚARIELA!” Di la Chișinău, a venit să- cucerească pe „Chefii la cuțite” cu talentul și ”dulcili e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x